Je kunt een abonnement bij ons afsluiten. Waarbij wij de jaarlijks terugkomende diensten verlenen tegen een vaste prijs per maand. Je kunt kiezen uit Rust, Richting of Rendement. Wat vind jij belangrijk?

Rust. ”Ik wil dat alle verplichte zaken geregeld zijn, zodat ik daar niet meer naar om hoef te kijken. Uiteraard wil ik alle fiscale mogelijkheden benutten en een signaal ontvangen als zaken beter kunnen. Graag spreek ik hiervoor een vaste prijs af. Indien nodig kan ik aanvullend advies afnemen”.

Kies dan voor een Rust abonnement. Prijzen v.a. € 200 euro per maand (excl. BTW).

Richting. ”Ik wil rust, maar daarnaast heb ik behoefte aan stuurinformatie. Ik wil vooruit kijken. En wil regelmatig om de tafel met mijn accountant om te bespreken wat mij bezig houdt. Ik verwacht een pro-actieve adviseur die met mij meedenkt”.

Kies dan voor een Richting abonnement. Prijzen v.a. € 350 euro per maand (excl. BTW).

Rendement. ”Ik heb behoefte aan rust en richting, maar daarnaast wil ik meer rendement voor mijn bedrijf. Ik wil mijn business model in kaart brengen. Om samen met mijn accountant rendementsverbeteringen te zoeken en te implementeren. Ik verwacht een coachende adviseur die mij een spiegel voorhoudt en met mij meedenkt”

Kies dan voor een Rendement abonnement. Prijzen v.a. € 500 euro per maand (excl. BTW).

Starterskorting. Ben jij een startende ondernemer? Bij ons krijg je een deskundige begeleiding tegen een vriendelijk tarief. Je ontvangt 3 jaar lang een aflopende korting: 1e jaar: 20% korting, 2e jaar: 10% korting en 3e jaar: 5% korting.

Werkzaamheden in het abonnement. Wij hebben een overzicht gemaakt van de werkzaamheden die binnen het abonnement vallen. Dit overzicht tref je hier aan. Voor elk abonnement geldt een vaste prijs per maand die op jouw specifieke situatie is afgestemd.


Werkzaamheden buiten het abonnement. Soms heb je even wat extra advies nodig. Bijvoorbeeld als je een financiering nodig hebt. Of een fiscaal advies wilt laten uitwerken. Deze werkzaamheden worden op basis van uren maal tarief in rekening gebracht. Uiteraard krijg je vooraf een indicatie van de benodigde uren. Het adviestarief is € 160 per uur (excl. BTW).

Referenties en leuke klantverhalen. Wij zijn trots op alle klanten. Regelmatig vragen wij aan klanten of zij hun verhaal met ons willen delen. Hier tref je een aantal klantverhalen aan.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus