De administratie; het is in alle eerlijkheid niet de favoriete bezigheid van een ondernemer. Je wilt tenslotte jouw bedrijf laten groeien! En je niet bezighouden met boekhouden. Gelukkig werken wij met de slimme boekhoudsoftware van Yuki. Daarmee helpen wij je om jouw administratie efficiënt en eenvoudig in te richten. Zodat je actueel inzicht in de cijfers hebt. En wij samen vooruit kunnen kijken. Hoe gaan wij je helpen?

Stap 1 | Inrichting administratie
Wij maken een Yuki administratie voor je aan. En richten op de achtergrond alvast wat zaken voor je in. Jij ontvangt een e-mail met inloggegevens.

Stap 2 | Kick Off

Wij plannen een virtueel kopje koffie in van circa 45 minuten (via Microsoft Teams). En laten je kort zien hoe Yuki werkt. Jouw bankrekening wordt ter plekke aan Yuki gekoppeld. Na afloop ontvang jij een online naslagwerk en een kort stappenplan om efficiënt aan de slag te gaan.

Stap 3 | Aan de slag!

Natuurlijk kan je na onze afspraak niet wachten om die eerste inkoopfacturen te uploaden. Dat mag natuurlijk :-). Daarnaast ga jij aan de slag om jouw verkoopfacturen in te richten. En de eerste verkoopfactuur via Yuki te versturen!

Stap 4 | Opstartfase

De eerste twee maanden heeft jouw administratie een "opstart" status. Dat betekent dat wij extra aandacht besteden aan het optimaliseren en automatiseren van jouw administratie. Wij moeten jou en jouw onderneming nog een beetje leren kennen. Je zult daarom merken dat wij in deze eerste periode wat vaker een vraag hebben. Waar nodig delen wij tips met je. Om nog efficiënter samen te werken. Zodat jij steeds minder tijd kwijt bent met jouw administratie.

Stap 5 | Evaluatie

Na afloop van de startfase plannen wij nog een virtueel kopje koffie in om jouw eerste Yuki ervaringen te evalueren. We bespreken jouw wensen. En zetten de spreekwoordelijke puntjes op de i.

Wil jij ook slim boekhouden? Neem contact met ons op!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus