De administratie; het is in alle eerlijkheid niet de favoriete bezigheid van een ondernemer. Je wilt tenslotte jouw bedrijf laten groeien! En je niet bezighouden met boekhouden. Gelukkig werken wij met de slimme boekhoudsoftware van Yuki. Daarmee helpen wij je om jouw administratie efficiënt en eenvoudig in te richten. Zodat je actueel inzicht in de cijfers hebt. En wij samen vooruit kunnen kijken.

Yuki How-To video's. Heb je onze gratis Yuki Kick Off workshop gevolgd? En wil je nog wat aanvullende tips en trucs? Bekijk onze handige Yuki How-To video's en trainingen.

Yuki Kick Off. Wil jij ook gaan werken met Yuki? Wij gaan je helpen! Als VDKVG klant bieden wij je een gratis Yuki Kick Off workshop aan.

Eind vorig jaar lanceerde Yuki de volledig vernieuwde Yuki Assistant app voor ondernemers. Heb jij deze al in gebruik? Super! Dan weet je dat het nu nog gemakkelijker is om bij te zijn met je financiële administratie. Je wordt namelijk een handje geholpen door de Yuki Assistant! Heb je de Yuki Assistant app nog niet? Lees dan snel verder!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus