Wist jij dat onze online omgeving ook toegankelijk is vanaf je mobiel? Met de portal app kun je 24/7 en overal bij je documenten.

Wat kan de app? Onze online omgeving is ook toegankelijk vanaf je mobiel. In de app kun je makkelijk en snel je dossier inzien, specifieke documenten bekijken en deze eventueel opslaan of openen in andere apps.

Je deelt bestanden met ons door er een foto van te maken of ze te uploaden vanaf je telefoon.

Je keurt daarnaast in een paar seconden documenten zoals belastingaangiften goed. Deze kunnen daarna direct worden verstuurd naar bijvoorbeeld de Belastingdienst.

Downloaden. Je kunt de app downloaden in de Apple Store en Google Play Store.

De naam van de app is Cliënt-online, te herkennen aan dit logo:

Nadat je bent ingelogd met jouw account wijzigt de app in onze huisstijl.

De voordelen. Werken in de app is duidelijk en overzichtelijk. De mobiele omgeving is intuïtief en makkelijk te navigeren. Je ziet op het Home-scherm in één oogopslag welke acties we van je verwachten en ontvangt naar wens push-notificaties wanneer er een nieuwe taak is.

Na het installeren van de app hoef je maar één keer in te loggen met de door ons verstrekte inloggegevens. Daarna kun je een pincode, vingerafdruk of FaceID instellen. Zo is je informatie veilig bewaard, maar is het onthouden van een wachtwoord niet meer nodig.

Ontdek de app. Wil je meer weten over hoe je de app instelt en hoe verschillende onderdelen werken? Dan kun je terecht op de support-omgeving van onze leverancier. Of neem contact met ons op. Dan helpen wij je verder!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus