Van de Kamp & Van Gelder Accountants & Adviseurs

Vaste prijzen | VDKVG abonnement

1. Wat vind jij belangrijk?

Je kunt een abonnement bij ons afsluiten. Waarbij wij een vast aantal diensten verlenen tegen een vaste prijs per maand. Je kunt kiezen uit Rust, Richting of Rendement. Om je te helpen een keuze te maken, hebben wij hieronder een aantal kenmerken per abonnement genoemd. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het maken van de juiste keuze.


“Ik wil dat alle verplichte zaken geregeld zijn, zodat ik daar niet meer naar om hoef te kijken”. Uiteraard wil ik alle fiscale mogelijkheden benutten en een signaal ontvangen als zaken beter kunnen. Graag spreek ik hiervoor een vaste prijs af. Indien nodig kan ik aanvullend advies afnemen”. Ik kies voor Rust.“Ik wil rust, maar daarnaast heb ik behoefte aan stuurinformatie. Ik wil vooruit kijken. En wil regelmatig om de tafel met mijn accountant om te bespreken wat mij bezig houdt. Ik verwacht een pro-actieve adviseur die met mij meedenkt”. Ik kies voor Richting. Dit is inclusief Rust.“Ik heb behoefte aan rust en richting, maar daarnaast wil ik meer rendement voor mijn bedrijf. Ik wil mijn business model in kaart brengen. Om samen met mijn accountant rendementsverbeteringen te zoeken en te implementeren. Ik verwacht een coachende adviseur die mij een spiegel voorhoudt en met mij meedenkt!” Ik kies voor Rendement. Dit is inclusief Rust en Richting.


2. Wat kunnen wij voor je doen?

Hieronder tref je een overzicht aan van onze abonnementen 2016.  Van elk abonnement is een uitgebreide versie beschikbaar (+). Je kunt naar gelang jouw wensen per jaar upgraden of downgraden. Uiteraard denken wij met je mee. Past het gekozen abonnement niet meer bij jou of jouw onderneming? Dan zullen wij je een nieuw voorstel doen.

 

3. Vast prijs

Voor elk abonnement geldt een vaste prijs per maand die op jouw specifieke situatie wordt afgestemd. Neem contact met ons op voor een voorstel.

4. Overige diensten

Naast de bovengenoemde diensten kunnen wij nog meer voor je betekenen:

Procesoptimalisatie

Het efficiënt inrichten van jouw administratie. Met als doel de administratie zoveel mogelijk geautomatiseerd tot stand te laten komen (robotisering van de administratie). Daar hebben we inmiddels veel ervaring in. Wij helpen je graag met slimme ICT oplossingen!

VDKVG Administrateur

Het volledig of tijdelijk uitbesteden van jouw administratie, met een vaste periodieke verwerking (bijvoorbeeld 1x per 2 weken), incl. het klaarzetten van de betalingen. Vaak gecombineerd met procesoptimalisatie. Zodat wij zo efficiënt mogelijk kunnen werken en jij je kunt bezighouden met ondernemen!

Advisering

Het (fiscaal) adviseren over uiteenlopende zaken waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Zoals rechtsvormkeuze, bedrijfsovername en financieringsaanvragen.

Deze werkzaamheden vallen buiten het abonnement en worden slechts in overleg verricht. De werkzaamheden worden apart in rekening worden gebracht op basis van uren maal tarief. Het tarief is afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden en bedraagt tussen de € 40 en de € 125 per uur (excl. BTW, prijspeil per 1 januari 2016). Je ontvangt indien gewenst vooraf een indicatie van de kosten.


© Copyright 2013. Van de Kamp & Van Gelder B.V.