Wil je ons beter leren kennen als werkgever? Neem gerust een kijkje op deze pagina. Je kunt hier doorklikken naar openstaande vacatures.

Vacature (zelfstandig) assistent-accountant

Hallo (zelfstandig) assistent-accountant! Wil jij ook hybride werken bij een toekomstbestendig en innovatief accountantskantoor? Check dan onze openstaande vacature!


Over Van de Kamp & Van Gelder. Een goede balans tussen privé en zakelijk. Dat is bij ons niet zomaar een loze kreet. Zo kan je bij ons parttime werken. En hebben we een hybride werksituatie (zowel thuis als op kantoor) waarbij je flexibele werktijden kunt afspreken. Gecombineerd met een volledig digitaal werkomgeving, slimme ICT tools en een persoonlijke GTD training levert dit rust en ruimte op. Zodat jij heel gefocust in de juiste flow kunt werken als het nodig is. En je tijdig weer kunt ontspannen om de batterij op te laden.

Wij zijn ondernemend. Innovatief. En behoorlijk eigenwijs :-). Net even anders dan andere kantoren. Innoveren hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Soms is innovatie niets anders dan het steeds een stapje beter doen. En dat lukt! Wij hebben niet voor niets de Exact Innovatie Award gewonnen. Bij ons werk je met de best of breed cloud software oplossingen. Gericht op efficiënt werken en altijd ondersteunend aan onze visie: Wij bieden onze klanten rust op hun weg naar meer rendement!

Plezier. Humor. Samenwerken. Elkaar stimuleren, helpen en scherp houden. Het kenmerkt ons team. Welke bestaat uit een gezellige groep mensen met diverse achtergronden en interesses. Jezelf kunnen zijn. In een prettige werkomgeving.

Als professionele kenniswerker wil jij je natuurlijk blijven ontwikkelen. Van de Kamp & Van Gelder is een toekomstbestendig accountantskantoor waar jij de komende jaren met heel veel plezier kunt werken. Je krijgt alle ruimte. Wij maken samen een plan. En werken daar stapsgewijs naar toe. Ondersteund door (externe) opleidingen of trainingen. En intern vaktechnisch werkoverleg.


Wie zijn wij? Wij zijn ondernemende en coachende accountants die MKB ondernemers helpen om gezond te ondernemen. Dit levert rust, ruimte en focus op, zodat onze klanten hun zakelijke dromen kunnen realiseren. Wij geloven in de combinatie van automatiseren en persoonlijke aandacht. Omdat wij gebruik maken van slimme ICT oplossingen, zijn wij in staat om proactief te adviseren, te coachen en samen met onze klanten vooruit te kijken. De verplichte zaken worden uiteraard op de achtergrond geregeld.

Wij werken altijd in teamverband: Een accountant en/of relatiebeheerder samen met een assistent-accountant en back office medewerker. Iedereen kent de klanten bij de (voor)naam. En andersom kennen de klanten het hele team. Wij houden elkaar (digitaal) op de hoogte. Zo weet je precies wat er speelt. En kunnen we proactief reageren.

Onze kernwaarden. Wij doen op een open, eerlijke en integere manier zaken. Afspraak is afspraak. Wij zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar ook in staat om een spiegel voor te houden. En zijn kritisch als de situatie daarom vraagt. Met een dosis lef en doorzettingsvermogen zorgen wij dat zaken geregeld worden. Plezier in ons werk staat voorop. Wij krijgen energie van mooie samenwerkingen en geslaagde automatiseringsoplossingen. Humor en empathie zijn belangrijk. We houden ons aan wet- en regelgeving. En zoeken naar de fiscale mogelijkheden. Altijd vanuit een verdedigbaar standpunt.

Cultuur. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele omgang met klanten en met elkaar. Wij zijn een professionele organisatie met korte lijnen. Een modern accountantskantoor. Zonder pratende pakken.


Wat wij bieden wij? Dat zou je eigenlijk gewoon moeten ervaren :-). Een samenvatting van de belangrijkste punten:

 • Een marktconform salaris. Vaste 13e maand. Pensioenregeling. En maar liefst 30 vakantiedagen!
 • Mogelijkheid om parttime te werken.
 • Hybride werken, zowel thuis als op kantoor. Met een prima thuiswerkvergoeding en/of reiskostenvergoeding.
 • Flexibele werktijden in overleg.
 • Training on the job, mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Periodiek intern vaktechnisch overleg.
 • Toekomstbestendig accountantskantoor. Jij wordt niet weg geautomatiseerd. Maar krijgt de kans om een leuke en unieke baan te creëren.
 • Unieke werkplek in een prachtig verbouwde schaapskooi.
 • Goed bereikbaar. Gratis parkeren voor de deur. Treinstation op loopafstand. Fietsenstalling beschikbaar.
 • Mogelijkheid om parttime te werken. Mogelijkheid om thuis te werken. Flexibele werktijden in overleg.
 • Een hecht, gezellig en professioneel team van 8 collega's. Waar veel wordt gelachen. Ook om elkaar :-)
 • Lekkere koffie! En jouw favoriete (fris) drank wordt groot ingeslagen.
 • 100% digitale werkomgeving. Best of breed cloud software. Je krijgt de beschikking over een laptop met twee schermen. En een ingerichte thuiswerkplek.
 • Gezamenlijke lunch.
 • Gezellige teamactiviteiten zoals de jaarlijkse Sylvestercross in Soest.
 • Een personeelsvereniging die elk jaar weer leuke uitjes bedenkt. Regelmatig een etentje om bij te praten. Minimaal 1x per jaar een uitje met partners.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus