Van de Kamp & Van Gelder: een kleine maar professionele organisatie met korte lijnen en betrokken medewerkers. Graag stellen wij ons enthousiaste team aan je voor.

Evert van de Kamp. Een ondernemende accountant. MKB Kredietcoach. Belastingadviseur. Gericht op het onderhouden van relaties. Met een meer dan gemiddelde belangstelling voor automatisering. Recht door zee. Humor. Empathie. Kan een spiegel voorhouden. De ideale coach. Weet complexe zaken terug te brengen tot eenvoudige verhalen.

Mirjam van Gelder. Ondernemer en toevallig ook accountant. Belastingadviseur. Zorgt ervoor dat zaken geregeld worden. Met een voorliefde voor procesoptimalisatie en marketing. Krijgt een kick van mooie samenwerkingen en automatiseringsprojecten. Eerlijk & direct. Adviseur met oog voor de mens achter de ondernemer.

Daniëlle van Dijk. De teamleider van ons kantoor. En aanspreekpunt voor onze assistent-accountants. Zeg maar meewerkend voorvrouw. Een ster in het uitzoeken van complexe zaken. En het aftikken van actiepunten. Daarnaast ondersteunt zij Mirjam en Evert bij het reilen en zeilen van het kantoor. Heeft aan een half woord genoeg. Werkethiek. Samenwerken. Betrokken.

Marlon van Galesloot. Komt van buiten de accountancy. Veel ervaring in financieringstrajecten. Studerend voor accountant. Gaat bij ons het vak leren. Werkzaam als assistent-accountant. Ambitieus. Zelfstandig. Doorzetter.

Mark Rosbergen. Jarenlange ervaring & vakkennis. Werkzaam als zelfstandig assistent-accountant/relatiebeheerder. Met een voorliefde voor Belastingen (RB belastingadviseur). Goedlachs. Flexibel. Klantgericht. Type mouwen opstropen en gaan. Lees meer.

Ruben Lam. Studeert Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Is naast zijn studie werkzaam als Yuki Back Office medewerker bij VDKVG. Geïnteresseerd in processen. Zorgt voor een up to date administratie van onze MKB ondernemers. Lees meer.

Dominique Lievens. Onze nieuwste aanwinst! Sinds 1 mei 2020 werkzaam als zelfstandig assistent-accountant. Leergiering en enthousiast. Ontzorgt onze MKB klanten met o.a. jaarrekeningen, actuele cijfers en belastingaangiften. Lees meer.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebook