Van de Kamp & Van Gelder: een kleine maar professionele organisatie met korte lijnen en betrokken medewerkers. Graag stellen wij ons enthousiaste team aan je voor.

Evert van de Kamp. Een ondernemende accountant. MKB Kredietcoach. Belastingadviseur. Gericht op het onderhouden van relaties. Met een meer dan gemiddelde belangstelling voor automatisering. Recht door zee. Humor. Empathie. Kan een spiegel voorhouden. De ideale coach. Weet complexe zaken terug te brengen tot eenvoudige verhalen.

Mirjam van Gelder. Ondernemer en toevallig ook accountant. Belastingadviseur. Zorgt ervoor dat zaken geregeld worden. Met een voorliefde voor procesoptimalisatie en marketing. Krijgt een kick van mooie samenwerkingen en automatiseringsprojecten. Eerlijk & direct. Adviseur met oog voor de mens achter de ondernemer.

Daniëlle van Dijk. De teamleider van ons kantoor. En aanspreekpunt voor onze assistent-accountants. Zeg maar meewerkend voorvrouw. Een ster in het uitzoeken van complexe zaken. En het aftikken van actiepunten. Daarnaast ondersteunt zij Mirjam en Evert bij het reilen en zeilen van het kantoor. Heeft aan een half woord genoeg. Werkethiek. Samenwerken. Betrokken.

Mark Rosbergen. Jarenlange ervaring & vakkennis. Werkzaam als relatiebeheerder. Met een voorliefde voor Belastingen (RB belastingadviseur). Goedlachs. Flexibel. Klantgericht. Type mouwen opstropen en gaan. Lees meer.

Lisanne Elschot-van Steen. Gezellige en goedlachse administratieve duizendpoot die het overzicht bewaart. En graag mensen helpt. Werkt bij VDKVG als Back-Office administrateur. Ontzorgt onze MKB klanten met up to date financiële administraties. Lees meer.

Ciska Drijver. Vriendelijk en integer. Jarenlang werkzaam als allround boekhouder van MKB-bedrijven in diverse branches. Houdt ervan om de boekhouding tot in de puntjes te verzorgen. Zelfstandig, maar ook een echte teamplayer. Werkt bij VDKVG als Back-Office administrateur. Ontzorgt onze MKB klanten met up to date financiële administraties. Lees meer.

Christine Nooy. Enthousiast, gedreven en georganiseerd. Allround administratieve ervaring. Bezig met haar opleiding praktijkdiploma loonadministratie. Werkt bij VDKVG als Back-Office salarisadministrateur. Ontzorgt onze MKB klanten met hun loonadministraties. En helpt tevens mee op de administratie Back-Office. Lees meer.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus