Besteed de administratie uit aan VDKVG Administrateur. En ervaar rust, ruimte en focus! Omdat wij het administratieve proces voor een groot deel automatiseren, zullen de kosten je ook meevallen.

Veel ondernemers hebben een hekel aan het voeren van de administratie. Het kost tijd. Het is niet leuk. En het levert onrust op. Maar ondernemers willen wel inzicht hebben in de actuele cijfers. Zeker in het MKB sta je dan voor de keuze: Ga ik het zelf doen? Neem ik een administratief medewerker in dienst? Of ga ik de administratie uitbesteden?

Zelf doen?

Uiteraard kan je zelf prima de administratie voeren. Maar vaak heb je al genoeg te doen. Het ontbreekt aan tijd. Dus je schuift deze klus voor je uit. Of je zit in de avonduren te zwoegen. Door de achterstanden ontbreekt het vaak aan inzicht in de cijfers.

Administratief medewerker in dienst nemen?

Ook dit is een optie. Maar waar vind je een betrouwbaar administrateur die een paar uur per week beschikbaar is? Om actuele management informatie te krijgen is meestal nog de hulp van een externe deskundige nodig. En we weten allemaal dat personeel in loondienst ook zorgen met zich meebrengt.

Uitbesteden!

Wij kunnen je de zorg ook helemaal uit handen nemen met de VDKVG Administrateur. Wij kijken naar jouw huidige administratieve proces. En denken met je mee. Wat kan er efficiënter? Wat kunnen we automatiseren? Vervolgens maken wij afspraken over de periodieke verwerking. Bijvoorbeeld 1x per twee weken. Wij zorgen dat jouw facturen op één centrale plek binnenkomen. Liefst automatisch. Jij uploadt eventuele resterende facturen handmatig. Zo ben je altijd bij en kan je gebruik maken van de betaallijsten. Nooit meer handmatig betalingen invoeren in de bank!

Wil je ook meer tijd om te ondernemen? Neem dan contact met ons op.

Lees hier hoe wij Joost en Bas van raax B.V. geholpen.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus