Van de Kamp & Van Gelder Accountants & Adviseurs

Procesoptimalisatie en automatiseren

Procesoptimalisatie

Veel ondernemers gebruiken verschillende systemen naast elkaar. Een los systeem voor de projecten of de facturatie. Een systeem voor de financiële administratie. Of een systeem voor relatiebeheer. Dit levert veel dubbel en handmatig werk op. En werkt fouten in de hand. In de waan van de dag neem je als ondernemer niet de tijd om eens goed te kijken naar jouw eigen administratieve systeem. Het loopt nu toch goed. Het is te complex. Klanten gaan voor. Je kiest eerder voor een snelle pleisteroplossing om jouw bedrijfsprocessen maar niet te verstoren. Je weet dat je er eigenlijk werk van moet maken. Maar hoe?

Wij hebben veel ervaring met het optimaliseren van administratieve processen. We starten bij een inventarisatie van de huidige processen. En kunnen je dan adviseren in de te maken keuzes. Wij weten wat er te koop is. Welke ICT innovaties jou kunnen helpen. En wij zijn in staat om je stapsgewijs te begeleiden en de voortgang te bewaken.

Automatiseren financiële administratie

Bij het optimaliseren van de processen hoort wat ons betreft ook het automatiseren van de financiële administratie. Dit nemen wij dus direct mee. Ook op dit vlak weten wij wat er te koop is. En gebruiken we innovatieve cloud oplossingen om jouw administratie te robotiseren. Dat scheelt veel werk!

Wat levert het op?

De kosten gaan voor de baten. Dat weet jij als ondernemer als geen ander. Maar het levert ook echt veel op. Om maar iets te noemen: geen dubbel werk meer en minder fouten. Je bespaart dus tijd en geld. Daarnaast haal je meer actuele informatie uit jouw systeem, bijvoorbeeld met een online dashboard. Dit kan je ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Dit levert rust op, zodat jij lekker kunt ondernemen!

Klant aan het woord

Wij kunnen je een mooi verhaal vertellen, maar we laten graag een klant aan het woord die wij hebben geholpen:


KBP_Fam.Dekker -2 ZW web - kopielogo_google_plus

Bascom Camera’s is dé bewakingscamera specialist. De ondernemer achter deze webwinkel is Bas Dekker (30 jaar): “Ik heb mijn bedrijf opgericht in mijn studententijd, in mijn jeugd was ik al bezig met het in- en verkopen van spullen”.

Bascom Camera’s verkoopt online bewakingscamera’s, recorders en accessoires. Met eigen kwalitatief hoogwaardige producten weten zij complexe bewakingssystemen voor klanten begrijpelijk te maken .

Bas: “Onze klanten zoeken een oplossing op het gebied van bewaking. Daar willen ze niet teveel tijd aan besteden. Wij begrijpen dat onze klanten zich vooral met hun onderneming willen bezighouden. Onze camerasystemen dragen bij aan een stukje rust”.

Bascom Camera’s heeft in de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. En is in verschillende Europese landen actief.

Lees meer.


Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Wil je ook meer rust ervaren? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 


© Copyright 2013. Van de Kamp & Van Gelder B.V.