Wil je ons beter leren kennen? Waar staan we voor? Wat is onze identiteit en wat zijn onze kernwaarden? We nemen je mee in onze toekomstdroom.

Onze missie: "Voor gezond ondernemen"

Wij zijn ondernemende en coachende accountants die je helpen om gezond te ondernemen. Dit levert rust, ruimte en focus op, zodat jij jouw zakelijke dromen kunt realiseren. Onze klanten zijn ondernemende vakmensen in het midden- en kleinbedrijf. Dat zijn wij namelijk zelf ook. Belangrijk is ons vermogen om verder te kijken dan de cijfers. Wij hebben oog voor de mens achter de ondernemer.

Onze visie: "“Wij bieden je rust op jouw weg naar meer rendement!”

Jouw doel is ons uitgangspunt. Wij helpen je om jouw administratieproces te automatiseren en te optimaliseren. Zodat je over actuele stuurinformatie beschikt d.m.v. een dashboard. Dit geeft inzicht en rust. Wij geloven in de combinatie van automatiseren en persoonlijke aandacht. Omdat wij gebruik maken van slimme ICT oplossingen, zijn wij in staat om proactief te adviseren, te coachen en samen vooruit te kijken. De verplichte zaken worden uiteraard op de achtergrond geregeld. Met onze financiële- en fiscale achtergrond zijn wij bij uitstek in staat om het gehele proces van strategie, stuurinformatie en onderliggende administratie te overzien. Wij bewegen mee met de ontwikkelingen. Niet omdat het moet, maar omdat wij het leuk vinden! Zo blijven wij toegevoegde waarde leveren. Nu en in de toekomst. Rust op jouw weg naar meer rendement!

Onze kernwaarden

Wij willen op een open, eerlijke en integere manier zaken doen. Afspraak is afspraak. Wij zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar ook in staat om een spiegel voor te houden. En zijn kritisch als de situatie daarom vraagt. Met een dosis lef en doorzettingsvermogen zorgen wij dat zaken geregeld worden. Plezier in ons werk staat voorop. Wij krijgen energie van mooie samenwerkingen en geslaagde automatiseringsoplossingen. Humor en empathie zijn belangrijk. We houden ons aan wet- en regelgeving. En zoeken naar de fiscale mogelijkheden. Altijd vanuit een verdedigbaar standpunt.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus