Wij organiseren regelmatig evenementen voor onze klanten en relaties. Van informatiebijeenkomsten tot workshops. Geef je snel op. En neem een collega ondernemer uit jouw netwerk mee.

Yuki Workshop "Verkoopfacturen | Snel en simpel factureren":  Maandag 20 mei 2019

Maak jij nog handmatig verkoopfacturen in Excel of Word? Stap over op het maken van digitale verkoopfacturen in Yuki. Maak eenvoudig professionele verkoopfacturen in jouw eigen huisstijl. En verstuur deze met 1 muisklik aan jouw klanten.

Klik hier voor de beschrijving en aanmelding. 

NMBRS Workshop | Salarisadministratie met een app: maandag 27 mei 2019

Voor de loonadministratie werken wij vanaf 01-01-2019 met de innovatieve online software van NMBRS. In deze workshop laten wij je zien hoe eenvoudig het werkt. O.a. met een handige app voor jou en jouw medewerkers. Graag verwijzen wij je naar de website van NMBRS voor meer informatie over de mogelijkheden van software: https://www.nmbrs.com/nl/produ...

Klik hier voor de beschrijving en aanmelding. UNDER CONSTRUCTION

Workshop Customer Experience (verdieping): woensdag 12 juni 2019

Heb je de Workshop Customer Experience (basis) gevolgd en wil je nog beter weten wat echt belangrijk is voor jouw klanten? Wil je betekenisvol verschil maken? Leer in deze verdiepende workshop meer over customer experience als strategie en over hoe het gebruik van klantreizen je helpt de klantbeleving te verbeteren.

Klik hier voor de beschrijving en aanmelding. 

GRATIS Inspiratie workshop voor gezond ondernemen: nog in te plannen najaar 2019

Voor (potentiële) relaties en andere geïnteresseerden organiseren wij een inspiratiebijeenkomst voor gezond ondernemen. In samenwerking met Yuki boekhouden en Discipline Sports. 

Klik hier voor de beschrijving. 

Workshop Trello | Krijg meer voor elkaar in minder tijd: maandag 14 oktober 2019

Het lijkt heel simpel. Maar het is briljant. Op internet wel aangeduid als de "to-do-list on steroids". En dat klopt helemaal! Met Trello organiseren wij grote en kleine veranderingen en projecten. Wil je ook met Trello gaan werken?

Klik hier voor de beschrijving en aanmelding.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebook