Van de Kamp & Van Gelder Accountants & Adviseurs

Dienstverlening

Wij bieden je rust op jouw weg naar meer rendement!

Jouw doel is het belangrijkste uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat je op de goede weg blijft. Door pro-actief met je mee te kijken, te signaleren, te adviseren en te coachen.

Onze dienstverlening  vindt op 3 niveau’s plaats. Wij koppelen jouw strategie, inzicht en administratie aan elkaar! 

Met onze financiële- en fiscale achtergrond zijn wij bij uitstek in staat om het gehele proces te kunnen overzien. Hieronder tref je meer informatie aan over onze dienstverlening:

1. Strategie

Er zijn veel ondernemers in het MKB zonder strategisch plan. Als je niet weet waar je naar toe wilt, dan weet je ook niet welke wegen je moet bewandelen. Wij kijken dan ook graag samen met jou naar de toekomst. Het start bij een stukje bewustwording. Wat is jouw doel en wat wordt jouw strategie om hier te komen? Meer informatie….  

2. Inzicht

Is jouw doel helder? Zorg dan voor voldoende inzicht in jouw resultaten! Wij ondersteunen je bij het houden van focus d.m.v. geautomatiseerd tot stand gekomen signalen, KPI’s en dashboarden. Wij maken gebruik van slimme ICT-oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat om rust te creëren en pro-actief te adviseren. Wij geloven in de combinatie van automatiseren en persoonlijke aandacht. Meer informatie….

3. Administratie

Uiteraard kan je alleen inzicht hebben als jouw administratie up to date is. Dat kan met slimme ICT-oplossingen geregeld worden. Wij helpen je hiermee! Wij zorgen ervoor dat jouw administratie up to date is. Wij maken gebruik van een online administratie waarbij de verwerking zoveel mogelijk geautomatiseerd verloopt. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat alle verplichte zaken worden afgehandeld. Zoals het opstellen van de fiscale aangiften, het samenstellen van de jaarrekening (indien nodig) en het verzorgen van de salarisadministratie. Meer informatie….  

 

 

 

 

 

 


© Copyright 2013. Van de Kamp & Van Gelder B.V.