Bankier jij bij Rabobank en is er een koppeling gelegd tussen jouw zakelijke rekening(en) bij Rabobank en Yuki? Dan gaat er binnenkort iets veranderen waar op korte termijn jouw actie voor nodig is.

Boekhoudkoppeling Rabobank per 1 juli gewijzigd: per 1 juli gaat de Rabobank stoppen met de bestaande bankkoppeling. Naar aanleiding hiervan heeft Yuki een nieuwe koppeling gebouwd om te zorgen dat al jouw transacties gewoon automatisch in Yuki ingeladen blijven worden.

Hier lees je hoe je de nieuwe Rabobank koppeling maakt en hoe je de oude koppeling stopzet. We vragen je om dit zo spoedig mogelijk in orde te maken.

Maak de nieuwe koppeling: de nieuwe koppeling maak je eenvoudig vanuit Yuki. Yuki heeft voor de instructie deze korte video gemaakt en leidt je hier eenvoudig stapsgewijs doorheen. De video duurt 2,5 minuut.

Verwijder de oude koppeling: om te voorkomen dat er dubbele transacties in het domein terechtkomen en in het kader van de AVG, is het belangrijk dat de bestaande bankkoppeling direct wordt stopgezet nadat de nieuwe koppeling is aangemaakt. Dit doet je in de Rabobank omgeving. Bekijk deze video voor de benodigde stappen.

Vragen? Heb je nog vragen of wil je de stappen nog even rustig teruglezen? Yuki heeft deze supportpagina aangemaakt waar alles nogmaals toegelicht wordt. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met Lisanne op via telefoonnummer 035-3037124.

Met vriendelijke groet,
Het Yuki Backoffice-Team

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus