Eind vorig jaar lanceerde Yuki de volledig vernieuwde Yuki Assistant app voor ondernemers. Heb jij deze al in gebruik? Super! Dan weet je dat het nu nog gemakkelijker is om bij te zijn met je financiële administratie. Je wordt namelijk een handje geholpen door de Yuki Assistant! Heb je de Yuki Assistant app nog niet? Lees dan snel verder!

Het afgelopen jaar was er namelijk sprake van een overgangsperiode tussen de oude en de nieuwe app. Vanaf 1 december zal de oude app verdwijnen.

Wat (of wie) is de Yuki Assistant? De Yuki Assistant is een handige nieuwe app waarmee je vanaf nu nog makkelijker bij blijft met je boekhouding. Je ziet namelijk realtime wat er nog nodig is voor een complete boekhouding. En je scant of uploadt bonnetjes en documenten direct via de app je boekhouding in.

Daarnaast heb je met de Yuki Assistant 24/7 inzicht in de financiële gezondheid van je onderneming. Communiceer en spar je moeiteloos met je accountant, waar je ook bent. En krijg je inzicht in je leveranciers- en klantrelaties, beheer je taken, keur je facturen goed en nog veel meer.

Heb je de bestaande Yuki App? De bestaande app is per 1 december niet meer beschikbaar. We raden je daarom aan om zo snel mogelijk de nieuwe Yuki Assistant app te downloaden.

Je persoonlijke Yuki Assistant altijd bij de hand? Je kan de Yuki Assistant gratis downloaden in de App Store of Play Store.

Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus