Regelmatig houden wij interne bijeenkomsten. Bijvoorbeeld om samen onze strategie te bespreken. Of om de (nieuwe) regelgeving door te nemen tijdens het vaktechnisch overleg. Deze keer stond er een workshop GTD op het programma.

Wat is GTD eigenlijk? GTD staat voor Getting Things Done. Een persoonlijke productiviteitsmethode.In het blog "Informatie overload" hebben wij deze methode toegelicht. Bij Van de Kamp & Van Gelder passen we kantoorbreed de GTD-methode toe. De één in wat meerdere mate dan de ander. Om de kennis weer wat op te frissen en het nut van een wekelijkse update toe te lichten, hebben wij op 24-02-2020 een workshop georganiseerd.


Workshop. Na een korte terugblik op de GTD principes, hebben we samen alle stappen van de weekly review doorlopen. Voor onze nieuwe collega's Wessel en Ruben was het een eerste introductie in deze productiviteitsmethode. Het doel is om stressvrij productief te kunnen zijn.

De Weekly Review gaat over effectief omgaan met verandering. Zaken zijn binnengekomen of voltooid. We hebben een nieuw perspectief. We zijn verrast. We zijn (iets) wijzer geworden. De perceptie van de realiteit van vorige week is onvoldoende. Door wekelijks jouw eigen GTD systeem te updaten is er weer voldoende ruimte om creatief te zijn en de nieuwe week fris en gefocust te starten.

GTD weekly review workshop 24-02-2020 from Van de Kamp & Van Gelder B.V.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus