Mijn naam is Wessel Moorlag, ik ben 20 jaar. En studeer commerciële economie aan de Hogeschool Windesheim Flevoland. Van 27 januari t/m 12 juni loop ik stage bij VDKVG. Als afstudeeropdracht maak ik een marketingcommunicatieplan. Ik word blij als ik mensen kan helpen. En sta vrolijk in het leven. In mijn vrije tijd ben ik graag op het voetbalveld te vinden.

Wat ga je doen bij Van de Kamp & Van Gelder? Ik ga een onderzoek doen naar het Marketing/PR beleid van VDKVG. Hierbij zal ik diverse technieken toepassen, zoals het in kaart brengen van een klantjourney, persona en een business model canvas. Vervolgens ga ik een advies uitbrengen. En zal ik in samenwerking met VDKVG een marketingcommunicatieplan maken. Inclusief content-kalender. Daarna hoop ik nog een aantal acties concreet uit te mogen voeren.

Wat spreekt je aan bij ons kantoor? Er heerst een prettige sfeer met enthousiaste medewerkers. Door de openheid en indeling van het kantoor heb je geen kantoorgevoel, wat het heel prettig werken maakt.

Namens het VDKVG team wensen wij Wessel van harte welkom. Succes!

Evert & Mirjam

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus