Hoe gaaf is dit! We hebben de Exact Online innovatie award 2019 gewonnen! Wij zijn ontzettend trots op ons fantastische VDKVG team. Dat elke dag weer hard werkt om klanten blij maken. Heel erg leuk dat onze innovatieve en ondernemende werkwijze deze mooie award oplevert!

Jury. Wij kregen wij een mooi rapport van de jury mee naar huis:

"Administratieve processen compleet automatiseren en klanten via dashboards informatie geven die hen helpt om beter te ondernemen. Van de Kamp & Van Gelder staat voor innovatie. Ze schuwen experimenten niet. De drie heldere creatieve dienstverleningspakketten zijn tegen een vast tarief per maand af te nemen. Daarbij is de jury onder de indruk dat klanten de dienstverlening kunnen raten, ter aansporing van medewerkers. Ook de best-of-breed automatisering gekoppeld via API’s is een voorbeeld voor velen in de sector. De zeer terechte winnaar van de Innovatie Award!"

And the winner is.... Met dit gave filmpje werd de winnaar van de innovatie award 2019 bekend gemaakt. Vol spanning zat het hele team mee te kijken. Zijn wij het? Is dat ons logo?! Ja!!!


Bedankt! Bedankt Exact Online voor de organisatie. Bedankt jury voor het luisteren naar ons verhaal. En bedankt klanten en relaties die op ons hebben gestemd. We gaan een mooi feestje vieren!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus