Eva Kars is een Zweedse vrouw die een onderneming exploiteert op het gebied van archeologie (EARTH Integrated Archaeology). Ze heeft een sterk ontwikkelde visie. Dat is ook de reden waarom ze 10 jaar geleden voor zichzelf is gestart. EARTH staat voor een totale aanpak op archeologie. In 2017 is Eva overgestapt van een Richting abonnement naar een Rendement abonnement. Zij is hier heel enthousiast over. Het heeft haar een stukje rust opgeleverd. En indirect meer rendement voor haar bedrijf.

Waarom is jouw onderneming succesvol?

EARTH werkt vooral voor grote projectontwikkelaars. Die zijn bij wet verplicht archeologisch onderzoek uit te laten voeren. Het verleden sparen voor de toekomst. Het liefst in de grond. Of zoals Eva zegt: “inzicht zonder graven”.

EARTH gebruikt de nieuwste methodes en technieken om in een vroegtijdig stadium risico’s te onderkennen en kosten te ramen. Daar zijn ze uniek in. De meeste bedrijven in de branche beginnen met vooronderzoek en gaan dan uiteindelijk richting de uitvoering. EARTH werkt andersom. De uitvoering van onderzoek kan niet zonder wetenschap. Het is een samenspel. Daarom heeft EARTH een team met meerdere disciplines (zoals biologen). Eva: “de beste resultaten worden vaak bereikt zonder archeologen :-)”.

Projectontwikkelaars willen vooral naar de toekomst kijken. EARTH zorgt ervoor dat de toekomst in balans met het verleden is. Waarbij projectontwikkelaars op de juiste wijze ondersteund en ontzorgd worden. Hun unieke aanpak kost in het begin iets meer geld. Maar het levert snel inzicht op. Waardoor de totale kosten beheersbaar blijven. EARTH is niet de goedkoopste. Eva: "Dat kan ook niet als je kwaliteit wilt leveren en van toegevoegde waarde wilt zijn".

Waar ben je het meest trots op?

Eva is er trots op dat haar onderneming dankzij haar visie de crisis heeft overleefd. En EARTH tegenwoordig de grote projectontwikkelaars aanspreekt. Onlangs heeft ze het grootste project ooit binnengehaald. Dat ziet zij als bekroning op het werk van de afgelopen jaren.

Wat heeft de overstap naar een Rendement abonnement jou opgeleverd?

Eva: “Ik heb er als het ware een collega bij gekregen die mij assisteert in de bedrijfsvoering. Dit ervaar ik als enorme steun. Ik vind het heel fijn om met Evert te sparren over uiteenlopende onderwerpen. Van offertes en marges tot personeelszaken en strategie. Evert is in staat om mij een spiegel voor te houden. Zijn manier van werken past helemaal bij mijn persoon en bij mijn bedrijf”.

Eva: “Het zorgt er vooral voor dat ik alles beter in de gaten kan houden. Het houdt je scherp en in control. Dit heeft indirect geresulteerd in een hoger rendement voor mijn bedrijf”.

Nieuwsgierig geworden naar EARTH? Neem een kijkje op de website.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus