In deze extra nieuwsbrieven delen we informatie over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het coronavirus.

Het kabinet heeft besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Een reddingsboei. Ook voor onze MKB ondernemers. En die is hard nodig.

In deze update #2 delen we informatie over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het coronavirus. Wij geven de huidige stand van zaken weer voor de belangrijkste items. Inclusief ons advies op dit moment.

Er is nog veel onduidelijk. Nog niet alle maatregelen zijn uitgekristalliseerd. En maatregelen wijzigen bijna dagelijks. Wij houden de informatie nauwlettend in de gaten en nemen waar nodig acties.

Wij hebben al veel klanten gesproken die werkzaam zijn in de sectoren waar de impact naar verwachting het grootst is. Eigenlijk kan je wel zeggen dat iedereen geraakt wordt. In een aantal gevallen zijn de problemen zeer acuut. In ander gevallen lijkt de impact op korte termijn beperkter. Wij doen ons best om met iedereen contact te leggen. Ben je nog niet gebeld of gemaild en heb je vragen of wil je even sparren? Schroom niet om contact op te nemen.

I.v.m. het coronavirus en de getroffen maatregelen van de overheid is onze responstijd wat minder snel dan gebruikelijk. Sommige klanten komen acuut in de problemen en worden met voorrang geholpen. Wij hopen op jouw begrip.

Wij wensen iedereen veel sterkte en succes de komende periode. Blijf veilig en gezond!

Het VDKVG team

Nieuwsbrief 02/2020 Update #2 Coronavirus

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus