In deze extra nieuwsbrieven delen we informatie over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het coronavirus.

Graag brengen wij je met deze Corona update weer op de hoogte van alle maatregelen en ontwikkelingen.

Onze MKB klanten

Er is veel verschil in de wijze waarop de corona-periode door onze klanten wordt beleefd. Bij een aantal van onze MKB klanten zijn de activiteiten vanaf maart jl. bijna helemaal stilgevallen en moeten alle zeilen worden bijgezet. Het derde steunpakket is daar dan ook zeer welkom!

Voor sommigen geldt dat ze in de zomer weer een beetje lucht hebben gekregen. Anderen hebben slechts beperkt last van teruglopende omzet. Gelukkig is er ook een groep klanten die het onverminderd goed blijft doen.

VDKVG team werkt thuis

Het VDKVG-team werkte al veel thuis, maar sinds medio oktober wordt er weer volledig vanuit huis gewerkt. Alle besprekingen worden in principe online gevoerd. Iets waar wij (en de meesten van onze klanten) inmiddels al helemaal aan gewend zijn. Gelukkig is het VDKVG team (en familieleden) nog allemaal gezond.

Inmiddels een bekende vorm van communicatie: Online vergaderen via Microsoft Teams

Regelmatig neemt een van ons een kijkje op kantoor. De post wordt dus gewoon gelezen en digitaal verwerkt. Mocht je wat willen afleveren op kantoor en past het niet in de brievenbus? Laat het ons dan even weten!

Spannende en uitdagende tijden

Ook voor ons als accountants zijn het spannende en uitdagende tijden. Zo worden er andere werkzaamheden van ons gevraagd en andere competenties aangesproken :-). Een leerzame en bijzondere ervaring.

Onze planning is door alle corona gerelateerde werkzaamheden wat onder druk komen te staan. De normale werkzaamheden lopen gewoon door en de (fiscale) deadlines blijven natuurlijk gelden. Afgelopen maand heeft vooral in het teken gestaan van het afronden van de jaarrekeningen 2019. Die veelal uiterlijk begin november moesten worden gepubliceerd. Een enorme teamprestatie heeft ervoor gezorgd dat dit is gelukt! Daar zijn we best een beetje trots op.

Wij houden alle normale werkzaamheden en deadlines voor jou in de gaten!

Virtueel kopje koffie?

Wij doen ons best om iedereen te helpen in deze bijzondere tijden. Dit kan het aanvragen van een steunmaatregel zijn. Of samen een (virtueel) kopje koffie drinken om zorgen en wensen te bespreken.

Wij wensen je veel succes in deze laatste weken van 2020. Blijf veilig en gezond!
Het Van de Kamp & Van Gelder team

Nieuwsbrief VDKVG | Update #11 Coronavirus | thuiswerken | NOW1 definitieve aanvraag | Actualiteiten

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus