Het lijkt heel simpel. Maar het is briljant. Op internet wel aangeduid als de "to-do-list on steroids". En dat klopt helemaal! Met Trello organiseren wij grote en kleine veranderingen en projecten. Intern met ons eigen team. Of extern in samenwerking met onze klanten of leveranciers.

Maandag 21 oktober 2019

Hoe werkt het?

Met Trello kan je lijsten en kaartjes aanmaken. Binnen elke kaart kan je dynamische actielijsten aanmaken, opmerkingen noteren, teamleden vermelden, bijlagen uploaden en nog veel meer.

Wanneer gebruiken wij Trello?

Het optimaliseren en automatiseren van het administratieproces is een doorlopend project. Waarbij wij in een team (klant-administrateur-adviseur) samenwerken. We maken een Trello board aan om het project te begeleiden en te volgen. Van elke stap wordt een kaartje gemaakt. Zo kunnen we prioriteiten stellen. Elkaar informeren. De status volgen. En acties doorstrepen.

Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te innoveren. En onze eigen strategie te implementeren. Intern gebruiken wij hiervoor diverse Trello boarden. Zoals bijvoorbeeld een Trello board voor het maken van deze website.

Wil je ook gebruik gaan maken van Trello? Kom dan naar onze workshop!

Datum

Maandag 21 oktober 2019. Maximaal 10 deelnemers.

Locatie

VDKVG, Lange Brinkweg 34A te Soest

Tijdstip

Inloop vanaf 18:00 uur.

18:30 uur - 21:00 uur (workshop).

Kosten

Gratis. Wij zouden het leuk vinden als jij een collega ondernemer uit jouw netwerk meeneemt. Heb je leuke workshop gehad? Deel dan jouw ervaringen op social media.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus