Het is alweer een tijdje geleden dat wij examen op school moesten doen. Je kent dat wel. Voorbereiding. Gezonde spanning. En opluchting achteraf. De toetsing van onze beroepsorganisatie leek een beetje op een examen. Maar gelukkig ging alles goed. Wij zijn geslaagd! En daar zijn we best een beetje trots op :-) 

Gewaarborgde kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit. Dat spreekt voor zich. Maar als accountants hebben wij nog een stukje extra verantwoordelijkheid. Het kan namelijk heel goed zijn dat er op basis van de door ons samengestelde cijfers beslissingen worden genomen. Je mag er dus op vertrouwen dat wij onze werkzaamheden zorgvuldig en met de nodige professionaliteit en deskundigheid uitvoeren. Wij leveren als accountants dan ook gewaarborgde kwaliteit.

Toetsing

Periodiek komt onze beroepsorganisatie (NBA) langs om de kwaliteit op ons kantoor te toetsen. Donderdag 7 juli waren wij aan de beurt. Een hele dag is er door 2 toetsers van de Raad van Toezicht meegekeken. Naar ons kwaliteitssysteem bijvoorbeeld. Incl. de procedures op kantoor. En de dossiervorming.

Geslaagd!

De toetsing verliep heel plezierig en collegiaal. De toetsers waren van mening dat wij de zaken goed voor elkaar hadden. En waren enthousiast over onze werkwijze. Dat is natuurlijk altijd prettig om te horen!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus