Buiten een rondje hardlopen helpt om je hoofd leeg te maken. Dat doen wij dan ook regelmatig. Op 31 december 2019 hebben wij met een team meegedaan aan de Sylvestercross in Soest. Een prachtig hardloopevenement.

Business Run. De Sylvestercross wordt jaarlijks op oudejaarsdag georganiseerd. Wij deden mee met de Business Run. Een pittig parcours van 8 kilometer over bospaden en door het zand. Wat een super leuk evenement!

Hardlopen voor gezond ondernemen? Naar de effecten van hardlopen is al veel onderzoek gedaan. Zo zou hardlopen een remedie zijn tegen welvaartsziekten als diabetes en hard- en vaatziekten. De endorfine die tijdens het hardlopen vrijkomt zorgt er bovendien voor dat je blij wordt en minder stress ervaart.

Je kunt je werkdag niet beter beginnen dan na een rondje hardlopen. Daar heb je de hele dag energie en plezier van. Dat geldt uiteraard ook voor andere sporten zoals fietsen of zwemmen. Wat je ook doet, geniet van ontspanning door inspanning. Je wordt er een betere ondernemer van!

Ook een rondje hardlopen met ons? Neem contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus