Op 30 en 31 december vindt traditioneel de Sylvestercross in Soest plaats. Een evenement dat wij een warm hart toedragen. Want bij gezond ondernemen, hoort ook bewegen!

De Sylvestercross is een tweedaags hardloopevenement in Soest dat jaarlijks op 30 en 31 december plaats vindt. Het begint op de avond van 30 december met de Sylvester by Night als funloop in een sfeer van licht en beleving voor jong en oud. Traditioneel op oudejaarsdag is er de Sylvestercross met de individuele wedstrijden.

Als ondernemer in Soest sponsoren wij elk jaar dit evenement. De opbrengst hiervan gaat naar De Bas van de Goor Foundation, een organisatie die zich al meer dan 15 jaar inzet om mensen met diabetes in beweging te brengen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren.

Naast gezond ondernemen hebben wij gezond leven hoog in het vaandel staan. De Sylvestercross past hier uitstekend bij en we zijn dan ook trots dat we hier elk jaar een bijdrage aan kunnen leveren. Dit jaar zullen we weer extra opvallen op 30 december. Wil je weten hoe? Kom dan zeker even langs.

Je kunt zelf meelopen, maar je kunt ook langskomen voor de gezelligheid om de lopers aan te moedigen. Als je goed kijkt zal je op 31 december nog een paar collega's van ons voorbij zien snellen! Want het VDKVG-team doet mee aan de BusinessRun!

Kijk voor meer informatie op de website van de Sylvestercross of klik hier en schrijf je direct in. En wie weet zien we je 30 of 31 december!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus