Afgelopen 30 en 31 december was het eindelijk weer zo ver, de Sylvestercross in Soest. En dit jaar was er een dubbele reden voor een feestje: na 2 jaar afwezigheid door corona, werd dit jaar ook nog eens de 40ste editie gevierd.

Als Van de Kamp & van Gelder zijn we er trots op dat we dit evenement al jaren mogen sponsoren. Want als je als motto ‘gezond ondernemen’ hebt, hoe leuk is het dan om een ‘gezond evenement’ te mogen sponsoren in je eigen vestigingsplaats? De Sylvestercross Soest sponsort de Bas van de Goor Foundation die zich op haar beurt inzet voor het sporten met diabetes.

Traditioneel werd de Sylvestercross afgetrapt met op 30 december de Sylvester by Night funloop. In een gezellige sfeer van licht konden jong en oud meelopen. Dit jaar mochten wij de deelnemers voorzien van lichtgevende foamsticks met daarop onze ‘scan-en-win’ actie: stuur je leukste foto in en win een paar gave hardloopschoenen. Actie gemist? Je kunt nog meedoen tot en met 15 januari 😉.

De volgende dag op Oudjaarsdag waren er diverse onderdelen, waaronder de Sylvester Businessrun. En daar konden wij als sponsor natuurlijk niet bij wegblijven. Met een enthousiast team van 6 vrouw/man stonden we gekleed in een echt VDKVG hardloophesje aan de start.

En ondanks het slechte weer, waren er een paar fanatieke supporters van het VDKVG team aanwezig die langs de kant de deelnemers naar de finish aan het schreeuwen waren. Hierbij overigens nogmaals een flinke shout-out naar Mirjam, Emile, Marco, Mark, Evert en Mirjam die met z’n allen de eer van het VDKVG team hoog gehouden hebben. Moe door de barre omstandigheden, maar zeer voldaan werden ze bij de finish ontvangen door de supporters, die zelf ook wel een beetje de kriebels kregen om mee te gaan doen.

Het lijkt er dan ook op dat we komend jaar wellicht zowel op de Sylvester by Night als de bedrijfsrun aanwezig gaan zijn met een team. Wil je ook mee doen? Laat het ons weten en wie weet lopen we eind dit jaar samen.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus