Wij sponsoren dit jaar weer de Sylvestercross Soest op 31 december a.s. De Sylvestercross is uniek in Nederland. Op een bijzondere datum en met een prachtige parcours wordt het ook wel ‘de mooiste cross van Nederland’ genoemd. En natuurlijk lopen we zelf ook mee!

De a.s.r. Vitality Sylvestercross. Dit is een tweedaags hardloopevenement dat jaarlijks op 30 en 31 december wordt georganiseerd. Met op oudejaarsdag individuele wedstrijden voor de jeugd, senioren, masters, prominenten en natuurlijk ook prestatielopen voor recreatieve lopers. Daarnaast zijn twee teamlopen in het programma opgenomen: de Sylvester BusinessRun en de Bink Sylvester Scholierencross (voor leerlingen van basisscholen). Tevens is in het programma het onderdeel de Bentinck Fonds G-Cross (gehandicapten) opgenomen. Op 30 december vindt in de avond de Vaarderhoogt Sylvester by Night plaats.

Het goede doel. De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich al 10 jaar in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Sporten is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. Terwijl het juist voor deze groep heel veel positieve effecten heeft, bijvoorbeeld op hun bloedsuikerwaardes en hun medicijngebruik. Door het organiseren van sportieve activiteiten informeert de stichting mensen over deze effecten.

BusinessRun. Onze slogan is niet voor niets "Jouw accountant voor gezond ondernemen". Door hard te lopen maken wij ons hoofd leeg. Om gezond te kunnen ondernemen. Daarom doen wij als VDKVG team mee met de BusinessRun. Kom jij ons aanmoedigen?

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus