Mijn naam is Ruben Lam. Ik ben momenteel derdejaars student Bedrijfskunde aan Hogeschool Utrecht. Sinds 17 februari 2020 ben ik werkzaam bij Van de Kamp & van Gelder als medewerker op de Back-Office. Ik zal naast mijn studie bijdragen aan het verwerken van de Yuki Back-Office.

Wat ga je doen bij Van de Kamp & Van Gelder? Per 17 februari ondersteun ik VDKVG in het verwerken van de aangeleverde documenten in Yuki. Hierdoor wordt de administratie van de klant doorlopend up-to-date gehouden, waardoor de klant inzicht heeft in zijn/haar cijfers en rust ervaart. Daarnaast zal ik de maandafsluitingen gaan uitvoeren, waardoor de administratie van de klant aan het eind van de maand volledig bijgewerkt is.

Wat spreekt je aan bij ons kantoor? Van de Kamp & van Gelder is innovatief op het gebied van digitalisering. Dit is te merken in de werkzaamheden, waar de nadruk ligt op het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van processen. Naast de digitalisering heerst er binnen het kantoor een informele sfeer, maar wordt er serieus en met grote inhoudelijke kennis gewerkt. Dit maakt het heel prettig om bij Van de Kamp & van Gelder te werken!

Namens het VDKVG team wensen wij Ruben van harte welkom. Succes!

Evert & Mirjam

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus