Wil jij ook meer rust ervaren op jouw weg naar meer rendement? En het jaar 2020 goed beginnen? Kies dan voor Van de Kamp & Van Gelder, jouw accountant voor gezond ondernemen! In november en december organiseren wij de overstapweken. Snel, simpel en zonder zorgen overstappen naar jouw nieuwe accountant. En direct profiteren van een gratis upgrade. Wij regelen alles voor je!

Wellicht ken je ons nog niet? Wij zijn ondernemende en coachende accountants die je helpen om gezond te ondernemen. Dit levert rust, ruimte en focus op, zodat jij jouw zakelijke dromen kunt realiseren. Lees meer.

Wij regelen alles. Je hebt vaak een langdurige relatie met jouw accountant. Hij of zij is immers jouw vertrouwenspersoon. Maar soms ontgroei je jouw huidige adviseur. Of ben je niet meer zo tevreden over de geleverde werkzaamheden. Ben je op zoek naar een moderne accountant die je ontzorgt met slimme IT-oplossingen? En die afspraken echt nakomt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij regelen alles voor je om efficiënt te kunnen overstappen. Van het overzetten van de administratie tot het inventariseren van de lopende contracten. We nemen, in overleg met jou, contact op met jouw huidige accountant om de overdracht te bespreken.

Abonnement. Je kunt een abonnement bij ons afsluiten. Waarbij wij de jaarlijks terugkomende diensten verlenen tegen een vaste prijs per maand. Je kunt kiezen uit Rust, Richting of Rendement. Wat vind jij belangrijk? Lees meer.

Gratis upgrade. Stap je voor 1 januari 2020 over? Dan profiteer je van een gratis upgrade van jouw abonnement 2020! Voorbeelden:

Rust abonnement: gratis upgrade naar Rust+ (Plus) abonnement t.w.v. € 800:

  • Tussentijdse cijfers per kwartaal in jouw eigen online dashboard.
  • Helpdesk voor vragen per e-mail en telefoon.

Rust+ (Plus) abonnement: gratis upgrade naar Richting abonnement t.w.v. € 800:

  • Online dashboard met begroting.
  • Extra najaarsbespreking met advies.

Richting en Rendement abonnement:

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kennismaken? Ook ervaren hoe het is om te werken met een accountant die echt rust brengt? En je helpt om beter te ondernemen? Neem dan contact met ons op. En we maken een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus