Hierbij mijn oproep aan alle assistent-accountants die graag aan het werk willen bij één van de leukste werkgevers van Nederland!

"Na 12 jaar trouwe dienst tik ik af bij VDKVG. Het is voor mij tijd om door te groeien in een nieuwe omgeving en een nieuwe functie! Toen ik hier kwam werken was het eigenlijk helemaal niet de bedoeling om zo lang te blijven. Ik was kapster, werkte als zzp’er en wilde dat opbouwen. Het werk ernaast bij VDKVG zou ik dan op termijn weer afbouwen. Al snel merkte ik dat ik het werk erg leuk vond. Mirjam en Evert lieten mij naast secretariële werkzaamheden ook wat boekwerk doen. Van het één kwam het ander. Ondertussen ben ik diverse opleidingen gaan volgen en heb ik in de loop der jaren het kappersvak laten varen.

In al die jaren heb ik alle ruimte en gelegenheid gekregen om mij te ontwikkelen tot wie ik nu ben en wat ik kan. Daar ben ik Mirjam en Evert enorm dankbaar voor.

Het zou natuurlijk heel fijn zijn als er iemand opstaat die mijn werk over kan nemen. Stuur je cv en motivatie toe. En wellicht kom jij op mijn voormalige mooie werkplek in Soest te zitten!"

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus