Onstuimig ontwikkelt al 13 jaar succesvol online diensten, apps en websites. Dikke digitale diensten zoals ze het zelf zeggen. Net even anders dan anders. Gericht op een prettige ervaring voor de bezoeker. Om hier tijd voor vrij te maken automatiseerde Onstuimig de administratie met Yuki. Met als resultaat: rust om gezond te kunnen ondernemen!

Wie zijn jullie en wat doen jullie? Wij zijn Laurens van Klaveren en Ralph Bom van Onstuimig. Onstuimig is een online bureau, tien man (m/v) sterk, gericht op bedrijven die de online ervaring van hun klanten optimaal willen maken.

Wij werken voor grote organisaties zoals de NPO, diverse verzekeringsmaatschappijen en banken. Maar ook voor influencers met een groot online bereik. Daarnaast hebben wij een voorliefde voor het werken met maatschappelijk betrokken organisaties. Denk bijvoorbeeld aan de Hartstichting en Cliniclowns.

Wij werken alleen aan het topje van de ijsberg. Dat deel wat de eindgebruiker ziet. Onze opdrachtgevers hebben vaak eigen IT-systemen of IT-partners.

Waarom is jullie bedrijf succesvol? Omdat wij altijd vanuit de klanten van onze klanten redeneren. Hoe kun je online overtuigen? Je hebt altijd te maken met een beeldscherm. Dat lijkt overzichtelijk, maar draait om allerlei bewuste en onbewuste psychologische processen. Wij proberen de eindgebruiker een prettige ervaring te geven met een slim ontwerp en met techniek die simpel voelt. Onze klanten krijgen daar aandacht, vrienden en verkoop voor terug. Iedereen blij!

Bij het maken van de website voor Van de Kamp & Van Gelder hebben wij ons bijvoorbeeld niet gericht op wat zij als accountantskantoor doen. Het draait om de vraag: waar is een MKB ondernemer naar op zoek? Het gaat om de uitstraling van het bedrijf. Hierin moet de (potentiële) klant zich herkennen.

Jullie zijn enkele jaren geleden overgestapt op Yuki Boekhouden. Wat heeft dit jullie opgeleverd? In het verleden was de administratie sterk afhankelijk van menselijke inbreng. Dit is foutgevoelig, er kan veel misgaan. Het geeft ook een hoop gedoe. Sinds onze overstap naar Yuki is de administratie zoveel mogelijk geautomatiseerd. Dit levert enorm veel rust op.

Idealiter zouden wij de hele administratie willen robotiseren. Nu komt er nog een stukje menselijk handelen bij kijken. Zoals het stellen van vragen over ontbrekende facturen. Zowel voor ons als voor onze accountant heel irritant :-). Maar we zijn een eind op weg! Samen met VDKVG proberen wij alles te robotiseren waar wij elkaar niet over hoeven te spreken.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met VDKVG? Wij zijn super tevreden. Erg prettig is dat we met een vaste regelmaat uitgebreid met elkaar spreken. Over gezond ondernemen. Eigenlijk is VDKVG onze externe CFO. Niet terugkijken naar het verleden, maar samen vooruit kijken. Ook dat geeft rust. En dat vinden wij erg fijn!

Meer weten van Onstuimig? Neem een kijkje op hun website.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus