Een van onze klanten (Joost Helbo & Bas van de Griek van raax ICT voor mensen) bestaat op 1 november 5 jaar! Van harte gefeliciteerd mannen! Zij gaan dit vieren door iets terug te geven. Aan het Nederlandse Rode Kruis in dit geval. Ze doen mee aan de “Noordkaap Challenge 2018”, één van de goede doelen acties van 3FM Serious Request. Graag delen wij hun persbericht op onze site.

Time for action!! Op 1 november bestaat raax 5 jaar. We gaan dit vieren door iets terug te geven. Aan het Nederlandse Rode Kruis in dit geval. We doen mee aan de “Noordkaap Challenge 2018”, één van de goede doelen acties van 3FM Serious Request.

Op 7 december 2018 start ‘team raax’ vanaf de 3FM studio in Hilversum met deze supergave roadtrip van 7200 km dwars door Noorwegen en Finland voor het Nederlandse Rode Kruis/3FM Serious Request!

Bij raax houden we wel van een uitdaging en omdat we dit jaar 5 jaar jong zijn geworden, vinden wij het een heel mooi moment om samen met ons netwerk van raax’ers, vrienden, partners, relaties en leveranciers op avontuur te gaan!

Steun ons alsjeblieft door middel van jouw donatie om ons doel te bereiken, een fantastisch bedrag ophalen voor het Nederlandse Rode Kruis!

Je kunt ons sponsoren met een mooi bedrag (wij doen dan iets terug, sticker op de auto, je naam noemen in onze vlogs, etc. Hoe hoger het bedrag, hoe meer inspraak je krijgt in wat je ervoor terug krijgt!) of kleine bedragen kun je zelf doneren op onze actiepagina bij Serious Request. Let op: gebruik daar NIET de ‘DONEER DIRECT’ knop in de banner (das namelijk algemeen doneren) maar scrol iets naar beneden voor de DONEER-knop bij TEAM RAAX 121! Dan telt jouw bijdrage mee voor ons doel.

Doneer en deel onze actie, samen maken we er iets geweldigs van! Heel erg bedankt alvast voor je hulp!Time for action!! Op 1 november bestaat raax 5 jaar. We gaan dit vieren door iets terug te geven. Aan het Nederlandse Rode Kruis in dit geval. We doen mee aan de “Noordkaap Challenge 2018”, één van de goede doelen acties van 3FM Serious Request.

Doneer en deel onze actie, samen maken we er iets geweldigs van! Heel erg bedankt alvast voor je hulp!


Ook gaaf als je een persbericht wilt versturen vanuit jouw bedrijf, zoiets als dit bericht van onze eigen ondernemende accountant, supergaaf toch? Een berichtje via LinkedIN of Facebook de wereld in slingeren is natuurlijk ook helemaal top!

Nou, al met al voldoende ideeën en mogelijkheden om te laten zien dat we trots zijn op onze samenwerking!

We horen graag je ideeën. Alle suggesties, leuke challenges, exposure, logo’s en vooral een mooie donatie voor het Nederlandse Rode Kruis (rechtstreeks naar het NRK maar wel even via onze team raax actiepagina natuurlijk!) zijn van harte welkom, laten we binnenkort even bellen om af te stemmen.

Avontuurlijke groet,

Bas & Joost; team raax 121

Doneer en volg ons op de voet, nu en tijdens de reis straks: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/noordkaap-challenge-team-raax-121

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus