Voor de loonadministraties werken wij vanaf 01-01-2019 met de innovatieve online software van NMBRS. Wij hebben in de afgelopen periode uitvoerig getest. En de eerste loonstroken zijn inmiddels verstuurd. Met de implementatie van NMBRS zetten wij weer een nieuwe stap in het ontzorgen van onze klanten.

Software. NMBRS is een cloud softwarepakket voor salaris en HRM. Het pakket is gebruikersvriendelijk. En bovendien erg veilig in het gebruik (AVG proof). De functionaliteiten in NMBRS zijn zeer uitgebreid. Zo kan NMBRS gekoppeld worden aan veel andere applicaties en boekhoudsoftware. Hiermee is ook jouw financiële administratie snel bijgewerkt. Meer informatie over NMBRS tref je hier aan.

Implementatie. Wij gaan de software gefaseerd implementeren. We zijn gestart met fase I: introductie en eerste loonstroken 2019.

Online dossier. In NMBRS worden de gegevens van de medewerkers in een online dossier vastgelegd. De informatie uit het online dossier kan zowel via een desktop als via een app worden geraadpleegd. Indien er een wijziging in het online dossier is aangebracht (zoals bijvoorbeeld het klaarzetten van een loonstrook) ontvangt de medewerker een e-mail en een push bericht (app). De gratis mobile app voor IOS en Android is hier te downloaden.

Wil je ook werken met NMBRS? Neem dan contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus