In deze extra nieuwsbrieven delen we informatie over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het coronavirus.

Van 1 juni tot 30 september 2020 is het tweede noodsteunpakket voor ondernemers van kracht. Je kunt hier online veel informatie over vinden. Wij hebben er voor gekozen om via deze nieuwbrief een aantal interessante links te delen. En de regelingen niet specifiek uiteen te zetten.

Belangrijker is de vraag: hoe nu verder? Met het eerste noodsteunpakket hebben gelukkig veel MKB ondernemers deze eerste onzekere periode weten te overbruggen. En wij zien ook dat onze MKB ondernemers veelal in staat zijn om "om te denken". Wat kan er nog wel? Hoe kan ik mijn business model innoveren om toch cashflow te genereren?

En om cashflow draait het de komende maanden. Je moet inzicht hebben in jouw liquiditeitspositie om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Want de echte zakelijke uitdagingen komen nog. Binnenkort beginnen de eerste betalingsregelingen met de Belastingdienst af te lopen. Vraag je opnieuw uitstel aan? Moet je wel of niet met de NOW 2.0 regeling meedoen? Mag je jouw werknemers dan nog wel ontslaan? En wellicht de moeilijkste vraag van allemaal: is er voldoende perspectief? Of moet je de stekker er zelf uit trekken om te voorkomen dat de schulden onoverbrugbaar worden? Geen gemakkelijke vragen.

Wij hebben geen eenduidig antwoord helaas. Gelukkig kunnen we wel met je meedenken. En je helpen met een liquiditeitsoverzicht. Waar nodig kunnen wij je ook ondersteunen bij de aanvraag van noodsteunmaatregelen.

Heb je vragen? Of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op. Voor nu, blijf veilig en gezond!

Het Van de Kamp & Van Gelder team

Nieuwsbrief VDKVG update #7 Coronavirus

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus