Zoals je weet houden wij van automatiseren :-). En lopen wij graag voorop in het gebruik van slimme ICT middelen. Om onze klanten nog beter te kunnen ontzorgen stappen we dit jaar over op een nieuw communicatie- en integratieplatform: Mijn Kantoorapp. Snel een bericht sturen naar jouw accountant via een chat? Onderweg een rapport opzoeken met je smartphone? Of een aangifte accorderen op de bank? Dat is straks allemaal mogelijk in onze nieuwe app!

Van klantportaal naar app. Wij hebben de laatste jaren een nieuwe ICT strategie ontwikkeld. Van één totaaloplossing met klantportaal naar "best of breed" cloud pakketten zoals Yuki, Exact Online, NMBRS en Visionplanner. Het klantportaal is inmiddels een achterhaalde oplossing. Om vanuit één platform optimaal samen te kunnen werken met onze klanten hebben gekozen voor een nieuw communicatie- en integratieplatform: Mijn Kantoorapp. En dat biedt nieuwe en mooie mogelijkheden!

Welke voordelen heeft Mijn Kantoorapp voor jou?

  • Altijd toegang tot het dossier van jouw bedrijf;
  • Makkelijk inzicht en overzicht in de voortgang en status van accountancy diensten;
  • Snel en makkelijk contact met de juiste expert binnen ons kantoor;
  • De mogelijkheid om eenvoudig aangiften, jaarwerk en opdrachten te accorderen via een app;
  • Een veilige manier om te communiceren met betrekking tot privacy en bedrijfsgevoelige informatie. Geheel AVG proof!

Pilot. De komende periode gaan wij Mijn Kantoorapp stapsgewijs implementeren. Vanaf medio maart 2019 gaan wij met een aantal klanten proefdraaien. Wil je ook meedoen? Neem dan snel contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus