Onlangs heeft Evert van de Kamp het certificaat MKS adviseur behaald van de Management KompasGroep. Gefeliciteerd Evert! Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter helpen op hun weg naar meer rendement.

Met het Management KompasSysteem® kunnen wij MKB-ondernemers begeleiden bij het behalen van een hoger rendement en daarmee een hogere ondernemingswaarde. Om het MKS te kunnen toepassen heeft Evert van de Kamp onlangs een 2-daagse masterclass gevolgd.

Wat is de MKS® methode?

Het MKS® is een adviesmethode, een samenspel van analyseren, adviseren, inspireren en werken. Er wordt gebruik gemaakt van een digitaal platform met pragmatische tools zoals een Quickscan en een rendementsanalyse.

MKS focust op de2-5 belangrijkste resultaatbepalers(KPI’s) binnen een bedrijf. Toepassing van het MKS® leidt al snel tot meer grip op de belangrijkste bedrijfsprocessen (financiën, personeel en organisatie, verkoop, inkoop en/of productie). Deze grip heeft bij 9 van de 10 bedrijven, binnen 3 maanden een hogere winst als resultaat. Resultaat door inzicht!

In de onderstaande video wordt een korte toelichting gegeven:

Rust op jouw weg naar meer rendement!

De MKS® methode past helemaal in ons visie. Wij zijn er dan ook heel enthousiast over! Komende periode start Evert met een aantal pilot klanten. Waaronder ons eigen kantoor :-). Daarna gaan we deze methode inzetten voor onze Rendement klanten.

Ook geïnteresseerd in meer rendement of wil je meedoen met onze pilot? Neem dan contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus