Ik ben een vrolijke vrouw van 28 jaar. Nieuwsgierig, doelgericht, direct en accuraat zijn een aantal eigenschappen die ik bezit.

In het verleden ben ik werkzaam geweest bij o.a. een administratiekantoor. Daar vond ik het klantcontact en de diversiteit van de verschillende ondernemingen een hele leuke uitdaging. Een eigen onderneming volgde, hetgeen ik altijd als een enorm leuke uitdaging zag. Met de komst van mijn 2 kinderen en mijn deeltijdbaan was ik helaas genoodzaakt te stoppen. Bij een online marketing bureau was ik verantwoordelijk voor:

  • de financiële administratie;
  • de back-office (contractuele werkzaamheden).
  • juridische werkzaamheden.

Daarnaast ben ik nauw betrokken ben geweest bij het opzetten/adviseren van een nieuwe online business. Hierdoor heb ik persoonlijk kunnen groeien op diverse vlakken.

Wat ga je doen bij Van de Kamp & Van Gelder?

Mijn functie is assistent-accountant. En vanuit die rol ben ik verantwoordelijk voor een aantal vaste klanten. Zo controleer ik de automatische verwerking van de administraties, stel ik het jaarwerk samen en zorg ik voor de fiscale aangiften. Daarnaast ga ik mij bezig houden met de salarisadministraties van onze klanten.

Wat spreekt je aan bij ons kantoor?

Bij Van de Kamp & Van Gelder wordt er hard gewerkt in een informele werksfeer. Dit spreekt mij enorm aan. Ik kan hier mijn energie en ervaringen kwijt. Maar misschien nog wel belangrijker voor mij is dat ik hier ook nog heel veel kan leren.

Wat ga je toevoegen aan ons kantoor?

Mijn ervaringen op automatiseringsgebied zijn een toevoeging. Omdat ik zelf als ondernemer heb gewerkt, is het daarnaast mogelijk om financiële issues vanuit diverse oogpunten te kunnen zien. Dit is een grote plus!

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus