Het lijkt zo gemakkelijk, het internet biedt immers voldoende voorbeelden. Uitprinten, even invullen en tekenen bij het kruisje, klaar! Maar schijn bedriegt. Achter diverse bepalingen in een arbeidsovereenkomst gaat een wereld schuil van dingen die je moet doen, of juist nalaten. Weet jij deze? En zo ja, pas jij ze goed toe?

Wat check je bijvoorbeeld als eerste bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Kun je een proeftijd overeenkomen? Loopt een contract voor bepaalde tijd wel van rechtswege af? Tot hoeveel loonbetaling bij ziekte ben je verplicht? Wil je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tussentijds kunnen opzeggen? Ben je verplicht een pensioenregeling aan te bieden?

De arbeidsovereenkomst mag geen sluitpost zijn, want deze is nu juist de basis waarop je de relatie met je werknemers bouwt. Leer in anderhalf uur tijd de belangrijkste valkuilen te herkennen.

Yvonne van der Moer-Lemmens loodst je er doorheen. Zij is advocaat bij Abbing Van der Moer Advocaten te Amersfoort en al járen gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Voordat zij zich zelfstandig als advocaat vestigde, heeft zij o.a. gewerkt voor FME, een grote werkgeversvereniging in de Metaalbranche; zij weet hoe werkgevers denken.

Doelgroep: werkgevers die personeelsbeleid voeren, PZ functionarissen, loonadministrateurs en verder eenieder die arbeidsrecht/PZ "erbij doet".

Laat jouw arbeidsovereenkomsten geen aanleiding tot conflicten zijn, kom ook naar deze informatiebijeenkomst!

Datum

24 september 2018

Tijdstip

18:30 uur - 20:30 uur (incl. ontvangst met broodjes)

Locatie

VDKVG, Lange Brinkweg 34A te Soest

Kosten

Gratis. Wij zouden het leuk vinden als jij een collega ondernemer uit jouw netwerk meeneemt. Heb je leuke workshop gehad? Deel dan jouw ervaringen op social media.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus