Feest! Wij staan in de top 10 van meest innovatieve accountants van Nederland. Volgens Exact Online dan hé :-). Maar toch. Door meerdere klanten genomineerd, dus daar zijn we heel trots op! Dank!

Vorige week werden wij op kantoor door Exact Online verrast met onze nominatie. Maar wij zijn er nog niet. Er staan nog diverse activiteiten op het programma.

Marketing workshop. Op donderdag 18 april organiseert Exact voor de kantoren uit de top-10 een marketing workshop. Hierin leggen marketing specialisten van Exact uit hoe je zo effectief mogelijk stemmen kunt werven voor je marketing campagne.

Pitch. Op vrijdag 24 mei wordt de top-10 uitgenodigd om voor de jury te pitchen waarom juist zij de Cloud Award zouden moeten winnen. Deze pitch en de daaropvolgende Q&A is een belangrijke factor in het eindoordeel van de jury.

Prijsuitreiking. Op woensdag 26 juni, als afsluiter van de Exact Accountancydag, worden de Cloud Awards winnaars bekendgemaakt. Er worden 4 prijzen uitgereikt: De Winnaar Cloud Award 2019, de Winnaar Innovatie; de Winnaar Samenwerking en de winnaar van de publieksprijs; de Crowd Award.

Wij hebben je nodig! Vindt je dat wij de publieksprijs verdienen? Breng dan nu jouw stem uit! Alvast bedankt namens het hele VDKVG team.

Meer informatie. Wil je meer weten over de Exact Cloud Award? Neem dan snel een kijkje op de website van Exact Online.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus