Als Van de Kamp & Van Gelder lijkt het ons leuk om jullie wat beter kennis te laten maken met ons VDKVG Team. Dit gaan we doen door blogs te delen van onze collega’s. De aftrap wordt gegeven door Lisanne.

Lisanne: sinds 1 maart 2021 werk ik als Back Office Administrateur bij Van de Kamp & Van Gelder. In mijn eerste blog heb ik jullie laten weten hoe dat zo gekomen is (gemist? Check hem op LinkedIn of op onze website). In dit blog vertel ik jullie wat meer over wie ik ben.

Als net afgestudeerde aan de HEAO Commerciële Economie had ik geen idee wat ik wilde gaan doen. Wat ik al wel wist: mijn studie richting was waarschijnlijk niet de juiste. Gekozen omdat ik graag economie en talen wilde combineren (dat beviel me op het VWO namelijk ook prima), maar in de praktijk bleek ik de cijfermatige vakken toch echt veel leuker te vinden dan de commerciële vakken.

Begonnen als uitzendconsulent bij Content, waar ik me graag opwierp om de werkbriefjes te verwerken, de budgetteringen te doen en de cijfertjes in de gaten te houden (en me vooral niet liet horen als er acquisitie gepleegd moest worden). Toen begon mijn liefde voor cijfers al heel hard te kriebelen. Na 2,5 jaar heb ik getwijfeld of ik niet les wilde gaan geven als Economie docent, maar daar voelde ik me toch echt nog te jong voor. En omdat ik niet direct weer de schoolbanken in wilde, ben ik uiteindelijk in het bankwezen terecht gekomen. Twee functies en ruim twee jaar later heb ik de bank verlaten en ben ik als Officemanager gestart bij een intermediair in hypotheken en verzekeringen. Daar heb ik ruim 7 jaar met veel plezier gewerkt. De combinatie van het vakinhoudelijke op hypotheek- en verzekeringsgebied in combinatie met het klantcontact lag me erg goed. En toen begon de kredietcrisis……. Via een vastgoedbank en een verwerker van hypotheekadministraties uiteindelijk toch weer in het Officemanagement beland en daar in aanraking gekomen met het verwerken van de boekhouding. En toen ging mijn hart sneller kloppen. Waar ik het Officemanagement steeds minder leuk begon te vinden, vond ik de administratie heerlijk om te doen. En de rest is geschiedenis……

Maar dat is de zakelijke kant van mij.

Wie ik privé ben? Ik ben een nogal aanwezig typetje en heb ook overal wel een mening over. Klets graag mee en maak makkelijk contact. Ik zorg graag voor andere mensen en kan blij worden als ik andere mensen blij kan maken.

Daarnaast noem ik mezelf een structopaat (iets kan nooit genoeg op orde zijn) en in sommige dingen licht autistisch. Wil je me verrassen, laat me dat dan vooral van tevoren even weten, anders wordt het voor ons beiden geen leuke verrassing.

Ik ben getrouwd met Dennis met wie ik sinds de middelbare school al samen ben, woon in Amersfoort en kan ontzettend genieten van mijn nichtjes en buurmeisje (bij gebrek aan eigen kinderen is het heerlijk om wel de lusten en niet de lasten van andermans kinderen te hebben). We reizen graag en hopen dit binnenkort ook weer te kunnen gaan doen. Hoog op onze lijst staan Costa Rica, Thailand/Vietnam en Nieuw Zeeland. We hebben al mooie reizen gemaakt naar Canada, Cuba, Amerika, Zuid-Afrika, Egypte en Italië.

Maar ook het all inclusive relaxen bij een zwembad vinden we geweldig. De combinatie van deze twee is voor ons het ultieme luxegevoel.

Ik ben geen drinker, maar heb sinds een aantal jaren de port ontdekt en kan mezelf toch wel een lichte kenner beginnen te noemen. Uiteraard hebben we Porto al meermalen bezocht en ik weet zeker dat dat niet de laatste keer geweest is.

Mijn grootste passie is toch wel de rockgroep Queen met in het bijzonder Freddie Mercury. Ik heb dan ook een eigen Queenzolder (de vrouwelijke tegenhanger van de mancave zeg maar), waar ik ook mijn thuiswerkplek heb. Freddie kijkt dus iedere dag goedkeurend toe hoe ik mijn werkzaamheden aan het uitvoeren ben. Met mijn beste vriendin, die ik al meer dan 30 jaar ken, ga ik regelmatig op Queen uitjes en ook mijn verzameling probeer ik nog steeds een beetje uit te breiden. Queen en Freddie zijn mijn quilty pleasures.

Dus dat over mij 😊. Bij deze draag ik het blogstokje graag over aan mijn collega Daniëlle. Wil je meer over haar weten? Hou onze Social Media goed in de gaten!

Lisanne Elschot - van Steen

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus