Administratie.....pffff. Heb jij er ook een hekel aan? En kost het veel tijd? Dat hoeft helemaal niet! Maak gebruik van de innovatieve boekhoudsoftware van Yuki. Yuki zorgt ervoor dat je zelf geen boekhouding hoeft te voeren, maar toch altijd kan zien hoe jouw bedrijf er voor staat.

Hoe bespaar jij kostbare tijd met Yuki?

Nooit meer zelf boekhouden Dat is een opluchting!

Je hoeft alleen je financiële stukken aan te leveren. Je kunt je administratie eenvoudig aanleveren door documenten te scannen, uploaden of mailen of via GoogleDrive, Dropbox of de Yuki smartphone app. De rest van de tijd kun je je volledig richten op ondernemen.

Geen papierwerk meer. En dus ook nooit meer zoeken!

Een papieren archief is verleden tijd. Alle gegevens staan veilig opgeslagen in een overzichtelijk digitaal archief in de cloud. Je hebt geen ruimte meer nodig voor kasten vol ordners op kantoor. Daarnaast is je gehele archief in te zien via je smartphone dankzij de Yuki Android & iPhone app.

Robotisering van de online boekhouding. Maak gebruik van de mogelijkheden!

De bank is dagelijks bij in Yuki met de automatische bankkoppelingen en met UBL worden inkoopfacturen en verkoopfacturen ook automatisch herkend. Yuki kan UBL facturen aanmaken, exporteren en inlezen.

Voor meer voordelen klik hier.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus