Met ingang van het boekjaar 2016 zijn wij overgestapt van de traditionele jaarrekening rapportage (in PDF) naar een online jaarrekening presentatie.

Waarom?

De jaarrekening verliest zijn relevantie. Lees hier waarom.

Hoe werkt het?

Onze klanten zijn aangesloten op VDKVG Inzicht en hebben al toegang tot een dashboard met een presentatie van hun cijfers. Voor de jaarrekening komt er een extra presentatie bij. Samen nemen we de online jaarrekening presentatie en relevante bespreekpunten door.

Voldoet deze online jaarrekening presentatie?

Een B.V. is volgens de wet verplicht om een jaarrekening op te (laten) stellen. Uiteraard stellen wij op de achtergrond een jaarrekening samen die aan de eisen voldoet. Deze jaarrekening is zo klein mogelijk. Alleen de wettelijk verplichte elementen worden opgenomen. In digitaal formaat. Zodat de informatie direct naar de KvK of de bank kan worden verstuurd. Wel zo makkelijk.

Voor de techneuten onder ons :-)

De jaarrekening wordt in SBR (standaard business reporting) opgesteld en kan online worden vastgesteld. Wij voegen er als accountant een SBR samenstellingsverklaring bij. In PDF wordt een leesbare weeggave van het zogeheten SBR instance document ter beschikking gesteld aan onze klanten.

Wil je ook een online jaarrekening presentatie? Neem contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus