Onze klant P&O Partner (dé specialist in search, werving & selectie en interim-management in HR-functies) heeft vanaf 1 januari 2018 een nieuwe partner. Graag delen wij het persbericht. Wij wensen Hanne heel veel succes!

Met trots presenteren wij onze nieuwe Managing Partner Hanne van Heloma Lugt. Samen met Jan-Willem van den Dungen, Managing Partner, wordt zij per 1 januari verantwoordelijk voor de dagelijkse bureauleiding en bemiddelt ze in senior HR-rollen voor vaste- en interim functies. Hanne heeft ruime ervaring in HR-rollen bij diverse internationale- en Nederlandse organisaties.

Mensen aan een nieuwe baan helpen blijft bijzonder
P&O Partner is in 1994 opgericht door Michiel Koning en is al jaren dé specialist in search, werving & selectie en interim-management in HR-functies. Hanne: ‘Sinds vorig jaar werk ik bij P&O Partner, we werken met een fijn team en ik heb ontzettend veel zin om verder te bouwen aan P&O Partner. Ik blijf het bijzonder leuk vinden om mensen aan een nieuwe baan te helpen.’

Vernieuwing van onze dienstverlening
Jan-Willem: ‘Ons team is gegroeid en uitgebreid om voor verschillende carrièrefases te werken en nog beter de zwaardere HRM-er naar rollen op management en directie niveau te bemiddelen. We werken aan vernieuwing in onze dienstverlening, zoals bijvoorbeeld onze vacature video’s en zichtbaarheid op social media. Ik ben heel blij met Hanne als Managing Partner om samen P&O Partner en onze vernieuwingen verder uit te bouwen.’

Alle vertrouwen in de toekomst
Michiel blijft, na jaren intensief gewerkt te hebben voor P&O Partner, actief verbonden als Partner/ Senior Consultant. Daarnaast gaat hij HR-management coachen en adviseren en wil hij zich richten op maatschappelijke activiteiten, zoals het verminderen van de tweedeling op de arbeidsmarkt. Michiel: ‘Ik ben trots op de toonaangevende positie die P&O Partner in de markt voor HR-professionals heeft. Daar hebben we met ons team hard aan gewerkt en heb er alle vertrouwen in dat deze in de toekomst wordt voortgezet’.

Nieuwsgierig geworden naar P&O Partner? Neem dan een kijkje op hun website.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus