Zit er nog iemand te wachten op een traditionele jaarrekening? Wij durven het te betwijfelen. De jaarrekening is in rap tempo zijn relevantie aan het verliezen. Waarom?

1. Automatisering van de online administratie

Door toenemende automatisering is de online administratie steeds meer up-to-date. Als E-facturatie in het MKB verder wordt omarmd, kan de administratie in toenemende mate worden gerobotiseerd.

2. Verschuiving werkzaamheden accountant

Niet één keer per jaar achteraf meekijken. Maar het administratieproces optimaliseren en automatiseren. Zo kan de administratie doorlopend worden beoordeeld. En kunnen eventuele correcties direct worden verwerkt. Zodat er op elk moment betrouwbare stuurinformatie beschikbaar is.

3. Online dashboard

De data uit de administratie is met een online dashboard eenvoudig inzichtelijk te maken. Bijvoorbeeld door middel van grafieken of plaatjes. Zo heeft elke ondernemer inzicht in actuele cijfers.

4. Accountant en ondernemer kunnen samen vooruit kijken

Door de bovenstaande drie punten is het mogelijk om samen vooruit te kijken. Bijvoorbeeld door het dashboard uit te breiden met een begroting. Zo kan jouw accountant je proactief adviseren op basis van actuele informatie.

Omdat de traditionele jaarrekening zijn relevatie verliest, zijn wij overgestapt op een online jaarrekening presentatie. Een uitbreiding van het dashboard VDKVG inzicht.

Wil jij ook samen vooruitkijken? Neem dan contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus