Stomerij Cleaningshop Amersfoort is een familiebedrijf dat op een milieuvriendelijke manier kleding reinigt (de GreenEarth methode). De eigenaren Marisca en Marco hebben niet alleen hun productieproces maar ook de administratie zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn Marco en Marisca Rense. Trotse eigenaren van Stomerij Cleaningshop aan de Leusderweg in Amersfoort. Wij hebben de stomerij overgenomen van de heer Wortel in januari 2000.

Waar zijn jullie het meest trots op? Waarom is jullie onderneming succesvol?

In de loop der jaren hebben wij al heel wat vernieuwingen ingevoerd in ons bedrijf. Zo zijn we begonnen met het vernieuwen van de stoomketel, wasmachine en droger. In 2012 hebben we een Multimatic Ipura reinigingsmachine geplaatst. We reinigen in deze machine met een GreenEarth vloeistof, dat is biologisch afbreekbaar. We zijn echt blij dat we met deze vloeistof reinigen, want het is niet alleen beter voor het milieu maar uiteindelijk ook voor onszelf en natuurlijk ook de cliënt.

Jullie zijn enige tijd geleden overgestapt op Yuki Boekhouden. Wat heeft dit jullie opgeleverd? Hoe ervaren jullie de samenwerking met VDKVG?

Onze boekhouding doen we al jaren bij Van de Kamp & Van Gelder en zijn daar meer dan tevreden over. Dus toen ze voorstelden om met Yuki te gaan werken wilden wij dat graag uitproberen. En ik moet zeggen dat het heel erg prettig werkt. Het scheelt een hoop werk en tijd. Je kunt overal waar je bent je boekhouding bekijken. Dus als we bij een depothouder zijn die een vraag heeft over zijn of haar factuur, kunnen we dit ter plekke even nakijken. En nog een voordeel: alles wordt digitaal bewaard.

Binnenkort wordt ons nieuwe kassasysteem gekoppeld aan Yuki. Zodat de omzet rechtstreeks in de boekhouding wordt verwerkt. Dan wordt het helemaal makkelijk.

Nieuwsgierig geworden naar Stomerij Cleaningshop? Neem een kijkje op de website.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus