Ruben heeft het afgelopen jaar parttime op onze Yuki Back Office gewerkt als bijbaan naast zijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Ruben gaat vanaf 1 februari een afstudeeropdracht uitvoeren bij een grote importeur van auto's in Leusden. Daarom gaat hij ons helaas verlaten. Wij stelden Ruben een aantal vragen over zijn werkzaamheden bij VDKVG.

Wat jammer dat je ons gaat verlaten! Het VDKVG team en onze klanten gaan je missen. Wat heb jij het afgelopen jaar gedaan en geleerd bij VDKVG?

Het afgelopen jaar heb ik op de Back Office van Yuki gewerkt. Ik heb de administraties van onze MKB klanten doorlopend up-to-date gehouden. Hierdoor heb ik boekhoudkundige kennis opgedaan en kunnen toepassen in de praktijk.

Wat was in 2020 jouw grootste succes (zakelijk en privé)?

Het doorlopend up-to-date houden van de administraties in Yuki in samenwerking met collega's was voor mij het grootste zakelijke succes.

Dankzij de donatie van een deel van mijn lever aan mijn neefje was 2020 nog een bijzonderder jaar dan het al was. Hiermee heb ik zijn leven kunnen redden. Dit was dan ook het grootste succes op privégebied.

Wat zijn jouw toekomstplannen (na jouw studie)?

Na het afronden van mijn studie verwacht ik te gaan starten met de Pre-Master Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens wil ik hier ook de Master Business Administration gaan volgen.

Ruben werkt nog tot en met eind januari. Wij wensen Ruben veel succes in de toekomst! Bedankt voor jouw inzet, enthousiasme en positieve werkinstelling. Kom nog eens een kop koffie drinken als je in de buurt bent!

Het VDKVG Team

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus