Onlangs waren Marlon en Mirjam aanwezig bij de Cloud Award Top-10 meeting op het hoofdkantoor van Exact Online in Delft. Het werd een interessante middag!

Het Cloud Award traject. Als eerste kregen we een indruk van het Cloud Award traject. Naast een pitch op 24 mei voor een jury, is het zaak om de komende periode veel stemmen te werven. De ontknoping vindt plaats op 26 juni tijdens de Award uitreiking op de Exact Accountancydag.

Marketing workshop. Tijdens de workshops op 18 april werden wij door Exact Online specialisten bijgepraat over website optimalisatie (Patrick Kagenaar/Web specialist), social media (Margot Jonker/Social media specialist) en online marketing (Madawa Rajapaksha/Online marketing specialist). Wij hebben diverse tips/tricks genoteerd om in de praktijk te brengen.

Filmpje?! Tot slot was er gelegenheid om een kort filmpje op te nemen. Iets wat voor ons als accountants niet echt dagelijkse praktijk is. Hoe zat het ook alweer? Iets met "buiten de comfort zone start de magie" of zoiets :-)? Gelukkig waren de techniek medewerkers zeer geduldig. En was de autocue een reddende engel. Al met al een bijzondere ervaring. Klik hier voor het eindresultaat!

Stemmen. Ons kantoor behoort tot de 10 finalisten van de Cloud Award 2019. Volgens Exact Online zijn wij één van de meest innovatieve accountancy- en administratiekantoren van Nederland! Als je vindt dat ons kantoor de publieksprijs verdient breng dan hier je stem uit.

Deze website gebruikt cookies

Heb je hier geen bezwaar tegen? Klik dan op op deze link: Ik accepteer cookies.

draglink-outchatmenuspotmaillinkedinvimeoyoutubetwitterwhatsappinstagramfacebookcheckplus