Van de Kamp & Van Gelder Accountants & Adviseurs

VDKVG Administrateur

Administratie

Veel ondernemers hebben een hekel aan het voeren van de administratie. Het kost tijd. Het is niet leuk. En het levert onrust op. Maar ondernemers willen wel inzicht hebben in de actuele cijfers. Zeker in het MKB sta je dan voor de keuze: Ga ik het zelf doen? Neem ik een administratief medewerker in dienst? Of ga ik de administratie uitbesteden?

Zelf doen?

Uiteraard kan je zelf prima de administratie voeren. Maar vaak heb je al genoeg te doen. Het ontbreekt aan tijd. Dus je schuift deze klus voor je uit. Of je zit in de avonduren te zwoegen. Door de achterstanden ontbreekt het vaak aan inzicht in de cijfers.

Administratief medewerker in dienst nemen?

Ook dit is een optie. Maar waar vind je een betrouwbaar administrateur die een paar uur per week beschikbaar is? Om actuele management informatie te krijgen is meestal nog de hulp van een externe deskundige nodig. En we weten allemaal dat personeel in loondienst ook zorgen met zich meebrengt.

Uitbesteden!

Wij kunnen je de zorg ook helemaal uit handen nemen met de VDKVG Administrateur. Wij kijken naar jouw huidige administratieve proces. En denken met je mee. Wat kan er efficiënter? Wat kunnen we automatiseren? Vervolgens maken wij afspraken over de periodieke verwerking. Bijvoorbeeld 1x per twee weken. Wij zorgen dat jouw facturen op één centrale plek binnenkomen. Liefst automatisch. Jij uploadt eventuele resterende facturen handmatig. Zo ben je altijd bij en kan je gebruik maken van de betaallijsten. Nooit meer handmatig betalingen invoeren in de bank!

Wat levert het op?

Rust, ruimte en focus! Omdat wij het administratieve proces voor een deel automatiseren, zullen de kosten je ook meevallen! Een online dashboard met management informatie geeft jou direct stuurinformatie.

Klant aan het woord

Wij kunnen je een mooi verhaal vertellen, maar we laten graag een klant aan het woord die wij hebben geholpen:


website-07 website-14raax

De ondernemers achter raax zijn Joost Helbo (40 jaar) en Bas van de Griek (41 jaar): “wij zijn raax begonnen om Onafhankelijkheid & Vrijheid te kunnen beleven, om dingen te doen die er toe doen zodat je er energie van krijgt. We willen graag goede en leuke mensen om ons heen verzamelen (zowel intern als extern) en zo, samen, volledig verantwoordelijk zijn voor zowel de visie als de realisatie bij onze klanten. Inmiddels zijn we met een bescheiden maar divers team van vijf fantastische mensen”.

Lees verder.


© Copyright 2013. Van de Kamp & Van Gelder B.V.