Van de Kamp & Van Gelder Accountants & Adviseurs

Missie en Visie

Missie: “Wij bieden je rust op jouw weg naar meer rendement!”

Wij doen dit door jou als ondernemer bewust te maken van jouw doel en je te helpen bij het uitstippelen van de weg daar naar toe. Wij ondersteunen je bij het houden van focus d.m.v. geautomatiseerd tot stand gekomen signalen, KPI’s en dashboarden. Wij zijn uitstekend in staat om de samenhang tussen strategie, inzicht en administratie in zijn geheel te overzien.

Onze klanten zijn ondernemende vakmannen en vrouwen in het midden- en kleinbedrijf. Dat zijn wij namelijk zelf ook. Wij willen op een eerlijk en integere manier zakelijke diensten verrichten. Belangrijk is daarbij ons vermogen om verder te kijken dan de cijfers. Wij hebben oog voor de mens achter de ondernemer.

Zoek je een ondernemende accountant en business coach? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Visie: “Wij streven naar een hoger rendement voor jou als ondernemer als gevolg van onze dienstverlening”.

Er zijn veel ondernemers in het MKB zonder strategisch plan. Als je niet weet waar je naar toe wilt, dan weet je ook niet welke wegen je moet bewandelen. Wij kijken dan ook graag samen met jou naar de toekomst. Dat is mogelijk omdat wij gebruik te maken van slimme ICT-oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat om rust te creëren en pro-actief te adviseren. Wij geloven in de combinatie van automatiseren en persoonlijke aandacht.

Wij bewegen mee met de ontwikkelingen, zoals de toenemende automatisering. Niet omdat het moet, maar omdat wij het leuk vinden! Zo zijn wij in staat om te voorzien in veranderende klantbehoefte en toegevoegde waarde te blijven leveren.

Wij zijn een ondernemende partner/business coach voor onze klanten. Wij koppelen jouw strategie, inzicht en administratie aan elkaar.  Met onze financiële- en fiscale achtergrond zijn wij bij uitstek in staat om het gehele proces te kunnen overzien.

“Van de Kamp & Van Gelder: Een kleine maar professionele organisatie, met korte lijnen en betrokken medewerkers!”

Door ons lidmaatschap van Auxilium Adviesgroep kunnen wij dezelfde diensten leveren als een middelgroot accountantskantoor. Je hebt via ons toegang tot een aantal specialisten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten maken van een arbeidsovereenkomst door een arbeidsjurist of het laten uitzoeken van een BTW vraagstuk door een fiscaal jurist. De meeste fiscale vraagstukken kunnen wij overigens zelf voor je oplossen. Wij zijn onder andere aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Daarnaast zijn wij lid van onze beroepsorganisatie de NBA. Onze gedragscode zorgt ervoor dat je zaken doet met een deskundige, onafhankelijke, integere en professionele vakman of vakvrouw. Tot slot zijn wij MKB-kredietcoach. De MKB-krediet coach is een onafhankelijke organisatie die MKB’ers ondersteunt bij het krijgen en behouden van financiering.

Graag stellen wij ons team aan je voor.

 


© Copyright 2013. Van de Kamp & Van Gelder B.V.