Van de Kamp & Van Gelder Accountants & Adviseurs

Klantpanel

Klantpanel

klantpanel

Wij vinden het belangrijk om met een aantal klanten gezamenlijk te praten over hun wensen en verwachtingen. Een klantenpanel komt 1 of 2 keer per jaar bijeen om feedback te geven op onze dienstverlening. Je kunt op deze bijeenkomst jouw verwachtingen en wensen uiten en als eerste geïnformeerd worden over nieuwe ontwikkelingen. Het is de bedoeling om steeds  met een groep van 5 tot 10 ondernemers in een open en informele sfeer ideeën uit te wisselen en te kunnen brainstormen. Om zo onze dienstverlening nog beter op jouw verwachtingen af te kunnen stemmen.

Waarom meedoen?

  1. Het klantenpanel biedt je een platform om jouw mening nog beter te kunnen uiten. Je kunt er van op aan dat wij elke vorm van feedback serieus nemen en dit gebruiken om onze dienstverlening te optimaliseren.
  2. Het is informatief. Je wordt op de hoogte gesteld van de nieuwe ontwikkelingen van ons kantoor, van onze branche en van het effect hiervan op bijvoorbeeld jouw administratie of aangifte.
  3. Het is een mogelijkheid om jouw netwerk te vergroten. Je kunt in een kleine sessie met andere ondernemers praten over wat jou bezig houdt. Na afloop organiseren wij een netwerkborrel.
  4. En niet onbelangrijk: wij weten inmiddels uit ervaring dat het gezellig is! Wij zorgen voor een hapje en drankje.
Wij waarderen het enorm als je met ons mee zou willen denken! Als klant meedoen met ons klantpanel? Neem contact met ons op of meld je aan op de eerstvolgende bijeenkomst.

© Copyright 2013. Van de Kamp & Van Gelder B.V.