Van de Kamp & Van Gelder Accountants & Adviseurs

2. Inzicht

Waar stuur jij op?

Is jouw doel helder? Zorg dan voor voldoende inzicht in jouw resultaten! Wij ondersteunen je bij het houden van focus d.m.v. geautomatiseerd tot stand gekomen signalen, KPI’s en dashboarden. Wij maken gebruik van slimme ICT-oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat om rust te creëren en pro-actief te adviseren. Wij geloven in de combinatie van automatiseren en persoonlijke aandacht.

Uiteraard kan je alleen inzicht hebben als jouw administratie up to date is. Dat kan met slimme ICT-oplossingen geregeld worden. Wij helpen je hiermee!

VDKVG Inzicht
Meer inzicht geven in de cijfers van jouw onderneming! Dat is onze doelstelling. Daarom koppelen wij jouw online administraties aan VDKVG Inzicht. Een online management informatiesysteem. Meer inzicht voor jou, zodat je beter kunt sturen. Meer inzicht voor ons, zodat wij je beter kunnen adviseren.
Onze klanten kunnen gratis gebruik maken van VDKVG Inzicht (basis). Wil je meer inzicht? Gebruik maken van een begroting of prognose? Dan kan ook! Hiervoor hebben wij het uitgebreide VDKVG Inzicht compleet.

Voorbeelden uit VDKVG Inzicht:

Wil je ook meer inzicht? Neem contact met ons op!

Waarmee kunnen we jou helpen?

Kies één van onze VDKVG Abonnementen, dienstverlening tegen een vaste prijs per maand.


© Copyright 2013. Van de Kamp & Van Gelder B.V.